Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cuckolding

Polecane posty

Gość gość

Czy są tu osoby, które przeżyły coś takiego?Jak to wpłynęło na wasze związki? Co w tym jest podniecającego patrzeć jak inny facet posuwa waszą kobietę ?

Gość gość
To podniecenie działa w obie strony. Ja widzę jak mąż posuwa kochankę a on widzi jak kochanek mnie posuwa. Nigdy byśmy nie poszli do klubu. Duże ryzyko zakażeń i brak intymności dla obu par które się kochają wymieniając partnerami.

Gość gość
Nie zniosłabym widoku męża posuwającego inną kobietę.

Gość gość
Są tacy co też się wzbraniali, ale zmienili zdanie.Marzą o tym żeby widzieć jak ich kobietę posuwa inny facet. Co tkwi w meskiej psychice że pragnie takich doświadczeń?

Gość Miłośników
Bo to jest bardzo Podniecające. Jest się z kimś kilka lat, łączy Was wielka więź, znacie się na wylot, każdy gest, każdy ruch, Twoja partnerka jest tylko Twoja na wyłączność. Uprawianie seksu kilkadziesiąt razy, kilkaset, kilka tysięcy razy zbliża. Nagle fantazja, że nasza miłość czyli ta najważniejsza osoba dla nas skupia uwagę na innym kolesiu, całuję się, dotyka, budzi w nas zazdrość a także podniecenie. Myśl, że kogoś k***s stoi dla Waszej ukochanej to strasznie podniecajaca sprawa. Sam myślę o tym gdy kocham się z moją ukochaną. Wkładam jej palce, oraz różne przedmioty. Kilka razy pytała się co bym Zrobił gdyby ona pieprzyła się z kimś. A ja mówiłem, że nie wiem. A ona zawsze podsycała moją ciekawość. Kiedyś spytała co bym zrobił gdyby wychodziła z dwoma kolesiami z klubu a ja zapytałem czy by im dała radę i wtedy się podniecilem. Powiedziała, że czekała by na mnie z nimi wtedy mój fiut był tak twardy jak skala. Żarty żartami, ale gdy kochamy się za każdym razem Każe wkładać sobie coś do buzi i steka i jeczy gdy ją pieprze. Kiedyś powiedziała też, że nie wyobraża spojrzeć mi w twarz po takiej akcji. Czuję, że oboje o tym marzymy ale nie mamy odwagi. Jak 90% par.

Gość gość
Dokładnie wszyscy o tym myślą ale nikt sie nie przyzna

Gość gość
Wy chyba nie wiecie nawet co to dokladnie jest cucklod. Ale luz, zawsze można podyskutować na tematy o których nie ma się pojęcia :D

Gość Miłośników
Ludzi łączy bardzo wiele. Dzieci, miłość, zazdrość, pożądanie. Kłótnie o kolegów, koleżanki, o flirt. A tu nagle ktoś pieprzyć Twoja żonę / dziewczynę. Dla mnie to adrenalina i ekstremalne uczucie. Lepsze od jazdy szybkim samochodem, wesołego miasteczka czy skok spadochronem. Większa adrenalina to chyba tylko tylko zbiorowe pieprzenie mojej drugiej osoby ;) kilku przystojnych kolesi zajmuje się moja żona, a ona liże, masuje im k***sy. Jazda na maxa.

Gość gość
Dlaczego jej tego nie powiesz

Gość Miłośników
Napisałem wcześniej, że powiedziała mi że po takiej sytuacji nie spojrzała by mi w twarz, byłoby jej wstyd

Gość gość
To Moze ty zrób to na jej oczach

Gość gość
Mojej to nie kręci na 100%, wiec nawet nie ma co przekonywać 101 raz.

Gość gość
Co za zryte berety!

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi. Trochę mi pomogliście. Mój mąż kiedyś powiedział, że marzy o tym , żeby widzieć jak pieprzy mnie inny koleś, koniecznie z wielką pałą. Byłam tym oburzona, ale dużo rozmawialiśmy na ten temat i zmieniłam zdanie. Spytałam tylko dlaczego chce to zrobić i dowiedziałam się, że m.in jestem trudna do zaspokojenia i po 12 latach bycia razem czas wnieść coś noweg do naszego związku. Boję się tylko tego, gdzie nas to zaprowadzi ...

Gość gość
Robimy to, czasem w parach ale najmocniej jest jak my i jeden facet, który bierze przy mnie wszytko co moje. To jest potężny wstrząs emocjonalny dla faceta. Jak robimy to w parach to jest jakaś równowaga. Jak robimy to tylko z innym facetem nie ma równowagi, ona ma wszystko a ja nic. Ona oczywiście ma wszystko co najlepsze czyli dwóch co w okół niej latają. Moja robi to zawsze na 100%, nie że coś jest tylko dla męża. Wbrew pozorom te nasze wspólne wybryki bardzo nas zbliżyły, bardzo.

Gość Gosia 45
mnóstwo par tak robi tylko się nie przyznaje!

Gość Filipipi
a ja znam odpowiedź. problemem jest to że nie ma z kim, 90% kolesi to napalone zwierzęta co pieprzą wszystko co się rusza. żadna para nie będzie chciała takiej osoby, spotkać osobę która będzie zadbana, elegancka, dyskretna, pachnąca spełniać te fantazje to jest problem dlatego nikt się na to nie decyduje.