Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet z internetu chce się umówić

Polecane posty

Gość gość

Bardzo dobrze mi się z nim rozmawia, jest ode mnie starszy o parę lat. Imponuje mi ogładą, zawsze wie co powiedzieć, jest zabawny ale jak trzeba też poważny. Znamy się wirtualnie prawie 2 lata! Wizualnie (widzieliśmy tylko swoje zdjęcia) też jest bardzo fajny :) Ale ja się boję z nim spotkać, boję się że się mną rozczaruje. A ja nie chcę stracić z nim kontaktu... Uprzedzając pytania - widział moje zdjęcia (całą sylwetkę), wie ile ważę i ile mam wzrostu, wie o moich kompleksach. Boję się, że się spotkamy i będzie tak jak było do tej pory z innymi facetami - udane spotkanie i brak kontaktu, brak najmniejszego wyjaśnienia.

Gość gość
wie ile ważę i ile mam wzrostu - i to jest juz podejrzane, ze spowiadasz sie komus z takich rzeczy. juz tu czuje podwaline pod solidny toksyczny zwiazek

Gość gość
Według mnie- wygląd nie ma znaczenia! Jeśli fajnie dogadywaliście się w necie i tak samo będzie w realu- to niedzę lepiej! Umów się z nim koniecznie!!! Życzę powodzenia!

Gość gość
ja chcialem ja zaprosic na pierwsza randke na plywalnie.. ale sie nie zgodzila :)

Gość gość
Moze masz trudny charakter?

Gość gość
Ile wazysz?

Gość gość
To umówcie się na spotkanie jako znajomi, a nie na randkę.