Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój były facet

Polecane posty

Gość gość

Nie dawno rozstałam się z facetem,powód inne kobiety:-/ zdradzał mnie a ja bardzo kochałam,myślę że popełniłam błąd. Nie potrafię o nim zapomnieć cały czas płacze,próbuje o nim zapomnieć i nie wychodzi,to boli strasznie,jest jakaś skuteczna metoda?

Gość gość
Kobiety potrzebują bad - boyów,jak by ci skuł mordę czasami, to byś go jeszcze bardziej kochała!

Gość gość
widzę że nie masz szacunku dla kobiet,traktujesz jak przedmiotowo,jesteś frajerem,mam nadzieje że jakaś ciebie zrani zobaczysz co to znaczy cierpieć:/

Gość gość OvOcOva
Mi pomaga niemiłosierne obrażanie: Jak ja mogłam być z kimś takim? Najchętniej bym mu przyje*ała w ten jego brzydki r*j! Itp. :D Wiem, że boli. Bo będzie bolec! Ale humor gwarantowany. PS. nie przejmuj się takimi śmieciami!

Gość gość
Frajerką to ty jesteś, przeczytaj swój post i przeanalizuj jego sens,przesłanie.Znam kobiety dobrze,wiele doświadczyłem z ich strony,Z NIEJEDNEGO PIECA CHLEB JADŁEM.Mam wierną i kochającą żonę i doceniam to! Szacunek mam do każdego człowieka który na to zasługuje! Dużo kobiet, zwłaszcza młodych i atrakcyjnych, w dzisiejszych zgniłych czasach to dno,żeby nie użyć dosadniejszych słów.

Gość gość
Skoro masz żonę to powinnieś być jej wierny ale widzę że jest żona a na boku bzykasz inne kobiety,tacy są najgorsi,dla mnie facet ,który tak traktuje kobiety jest śmieciem. Piszesz że bicie kobiet jest okej,człowieku dla mnie jesteś zerem.