Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu mamy które mają około 37 lat i starają się o dziecko

Polecane posty

Gość gość

czy staracie się o drugie czy pierwsze dziecko? Dlaczego tak późno? a może już jesteście w ciąży?

Gość gość
Ja mam 39 i staram sie o pierwsze bo tak wyszlo :)

Gość gość
Ale jakie póżno, dla mnie normalnie, mam 38 i staramy się o pierwsze. Tylko w chyba w krajach Eurpy wschodniej to jest póżno, na szczęście nie mieszkam w Polsce i to całe gadanie mi lata i powiewa.

Gość gość
37 to późno na pierwsze dziecko, ja mam 38 i nie wiem czy na drugie się zdecyduję, pierwsze też rodziłam późno (34) bo tak wyszło, gdybym mogła urodziłabym minimum 5 lat wcześniej. Nie ma co zaklinać rzeczywistości, najlepiej rodzić przed 30-tką, biologii nie oszukasz.

Gość gość
ja koncze 40 we wrzesniu i dokladnie 6 miesiecy temu urodzilam synka, pozno wyszlam za maz, nigdy nie bylam zdesperowana na punkcie malzenstwa i dzieci, bylam w kilku zwiazkach i kazdy chlopak prosil mnie o reke,byc moze dlatego ze mi sie nie spieszylo, nie mialam w oczach desperacji, az w koncu trafilam na kogos slub po 7 miesiacach znajomosci a dziecko po 5 latach dopiero, ale sie ciesze, chociaz wydaje mi sie ze troche za pozno, czuje sie ciut zmeczona ale dochodze do siebie, jednak urodzic dziecko przed 30-tka z w wieku 40 lat to mysle ze duza roznica

Gość gość
10:10, Nie żartuj, siebie możesz oszukiwać, ale innych i biologii nie oszukasz. Na jakiej podstawie mówisz, że tak późny wiek jak prawie 40 to nie jest późno? Biologicznie, z punktu widzenia medycznego BARDZO PÓŹNO. To nie ma nic wspólnego ze światopoglądem. Robisz dziecku krzywdę, narażasz go na wychowywanie się tylko wśród starszych osób, nie chciałbym mieć matki starszej o 40 lat! Pozbawiasz dziecko np. dobrodziejstw jakie niosą za sobą sprawni dziadkowie, bo ile mogą mieć twoi rodzice?

Gość gość
nie chciałbym mieć matki starszej o 40 lat! To i nie masz, co z tego,z emasz młodszą, jak wychowała totalnego chama.

Gość gość
w tym roku kończe 36 lat i myśle nad 2 dzieckiem,pierwsze urodziłam mając 32, aczkolwiek waham się, już troszkę późno,ale nie chce aby syn był jedynakiem