Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pracujące mamy macie czas na hobby , siłownie

Polecane posty

Gość gość

macie do pomocy mamę czy teściową? mąż wam pomaga w domu i przy dziecku? jakie to hobby ? ile czasu macie na to w tygodniu? ile lat ma dziecko?

Gość gość
Nie mam czasu. Po pracy wypełniam obowiązki domowe po czym padam na twarz o 21. Idę się wykąpać i do wyraaaa

Gość gość
po pracy to myślę tylko o tym by posprzątać, pomóc dzieciom odrobić lekcje, zrobić obiad i iść spać.

Gość gość
A o ktorej wracacie codziennie z pracy? I w jakim wieku sa dzieci?

Gość gość
Do domu wracam codziennie miedzy 17:00 a 17:30. Maz odbiera syna z przedszkola. Maly ma 3 lata. Obiadu nie gotuje, bo wszyscy jemy w ciagu dnia po za domem. My z mezem w pracy, syn w przedszkolu. Domu nie sprzatam codziennie, bo bym sie chyba zajechala. 2 razy w ciagu tygodnia i w weekend ide pobiegac na godzinke. W tym czasie syn sie bawi, albo oglada bajki. Wieczorem kolacja, ogarniecie kuchni, jakies pranie, kapiel syna i o 21 mam juz wolny wieczor. Nie latam z mopem dzien w dzien, nie stoje przy garach godzinami.

Gość gość
Mam i nie wyobrażam sobie onaczej. Mamę i teściową mam 200 km dalej, więc radzimy sobie sami. Syn ma 4 lata. Mąż prowadzi dom razem ze mną.

Gość gość
W tygodniu nie mam czasu przychodze do domu okolo 18czasami o 19 jak utkne w korku . Czesto wieczorem pracuje z domu . Maz mi duzo pomaga w domowych obowiazkach ale on tez pracuje i roznie zaczyna roznie konczy Mamy dzieci 9 i 15 lat . W weekendy natomiast zazwyczaj mam sporo czasu na hobby ,