Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga3456

Chcialabym drugie dziecko ale sie boje

Polecane posty

Gość Aga3456

Przy pierwszym nie narobilam się prawie nic. Nie wiem co to nocne karmienie mała spała od pierwszego miesiąca cała noc. W dzień kilka godzin. Sama się bawiła. Boję się ze drugie będzie wymagało nocnych karmien będą kolki, nie będzie w dzień spało. Pocieszcie mnie jakoś.

Gość gość
Mi się właśnie urodziło drugie i nie śpi nocami :)

Gość gość
hahaha :D, no to cie pocieszyly :D

Gość gość
u mnie pierwsze było ciezkie w obsłudze, drugie sam miód, dzieci sa rózne.

Gość gość
Ja mam pierwsze nie śpię w nocy od 8 miesięcy

Gość gość
witaj w klubie , ja też się boję , moja córka nie miała kolek , odnośnie spania były rózne etapy raz spała ładnie , raz nie ale generalnie nie narzekam bardzo, nie chce bawić sie sama i ma okres buntu ale to raczej drobiazgi , boję że drugie będzie wymagające, poza tym przy pierwszym szybko wróciłam do pracy , boję się że z drugim będzie gorzej , teściowa już mi nie zostanie na pewno mamy konflikt, stracę pracę a bierzemy kredyt hipoteczny miałam cesarkę boję się że tym razem każą mi rodzić sn

Gość gość
Pierwsza cc jest wskazaniem do drugiej a co do dziecka każde jest inne jeśli chcesz drugie dziecko to będziesz musiała przez to przejsc

Gość gość
Sorki ale wstawanie w nocy czy kolki to sa tak naprawde przemijajace sprawy do pokonanania,bac to sie mozna na przyklad tego ze dziecko bedzie chore lub niepelnosprawne a nie martwic sie takimi p*****lami.

Gość Jedynaczka4
Nie pocieszę Cię- niestety.Pierwsze dziecko spało w nocy i do tej pory grzeczniutka, sama potrafi się bawić.Natomiast drugie dziecko ma trzeci miesiąc i w nocy robi pobudki co 2 godziny na jedzenie.W dzień tez wrzeszczy.Teraz już trochę mniej.Już sobie wyobrażam gdy zacznie ząbkować😠

Gość gość
Tez bym chciala drugie dziecko. Jakby ktos mi dal juz takie 3 letnie :p pierwsze tak dalo czadu ze nigdy w zyciu sie nie zdecyduje na kolejne. Do 4 miesiaca kolki i ryk w nieboglosy, od 6 zeby i tez ryk plus kazda noc nieprzespana.

Gość gość
Ja z pierwszym spodziewałam się, że będzie hardcore, a okazało się, że dziecko jest wesołe, samo się bawi i ładnie śpi. Nie boję się drugiego, już planuję. Nawet jeśli drugie będzie cięższe, to przecież nie będzie to trwało wieczność, w końcu będzie lepiej. Dzieci są super.