Gość gość567890 Napisano Kwiecień 15, 2016 No tak. .. Jak w temacie. Juz od malego mowilam ze mam wielki i brzydki nos krory mi sie nie podoba ale ostatnio jestem coraz bardziej przerazona jego wygladem. Wraz z wiekiem rosnie i robi sie ciraz brzydszy fuj :/ mam go chyba po ojcu ale jednak troche bardziej przypomina mi nos mamy lecz ona ma po 1 prosty, kosc nosowa jest prosta i po 2 jednak troche inny. No wlasnie i jeszcze kosc nosowa.... Skrzywiona duzo w prawo od dziecka i przy okazji krzywa przegroda nosowa... Wiecie jak to okropnie wyglada?! Znam dziewczyne rowniez z takim przekrzywionym nosem ale jej nosek jest maly i w miare ksztaltny. Wszystkie moje kolezanki maja male ksztaltne nosy, a moj to potwor :/ ciezko mi pogodzic prawdziwy wyglad od odbicia lustrzanego (uwazam ze wygladam w lustrze stokroc lepiej) do tego mam jedna powieke opadajaca... ;/ wybaczylabym krzywy nos ale maly blagam maly! Mam juz dosyc naprawde. Czuje ze popadne w takie kompleksy ze nie wiem co sobie zrobie. Moj nos to najwiekszy koszmar a o operacji moge sobie narazie pomarzyc zreszta i tak sie jej boje. I jeszcze straszna cera, sucha z tradzikiem, lecze dermatologicznie ale jak widze te dziewczyny z malymi prostymi noskami, naturalnie mleczna cera z pryszczem raz na rok to az chce mi sie plakac ;/ Jest mi naprawde przykro, za co mi sie dostalo taka kare? Nie wiem, mam juz dosyc... Do tego jestem nieszczesliwa, moi rodzice sa na pol "skapi" w znaczeniu rzadko mi cos kupuja, a od dziadkow na pieniadze liczyc nie moge bo to juz chytrosc najwyzsza... I tak sobie zyje, smutna nieszczesliwa... Jest ktos w takiej samej sytuacji z kim moge sobie ponarzekac? :c Za jakie grzechy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach