Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urok rzucony na dziecko

Polecane posty

Napisałam, że przynajmniej ogarniam. Miałaś mi wytłumaczyć bynajmniej.

Gość gaajowy
bynajmniej? To nieogarniasz. To ąkurat wiem. Ja też bym tego nieogarniał gdybym tego niejednokrotnie na oczy nie widział

Gość gość
Od Bynajmniej a nie przynajmniej to byłam ja czyli osoba od posiadania psów i kotów, o które dbam regularnie. Też nie rozumiem jak kawałek szmatki ma zapobiec czemukolwiek. Może wytłumacze na przykładzie. Pytasz hetero czy jest gejem- koleś odpowiada bynajmniej bo nim nie jest.

Gość gaajowy
no i ok. Napisałem bynajmniej, bo pytam niby znawcę. A nim niejesteś

Gość gość
Nadal nie rozumiesz. Trudno. Może po prostu nie używaj wiecej tego slowo żeby się nie ośmieszać.

Gość gość
Ale czego ty się spodziewałaś po gościu, który rozplątuje końskie grzywy i ogony przy pomocy czerwonej szmaty?

Gość gaajowy
od ośmieszania się to ty jesteś. Bo wchodzisz w temat a c***a na ten temat wiesz

Gość gość
Kiedyś mój brat miał jakiś problem skorny, już nie pamiętam czy jakaś rana, czy wysypka. To było jakieś 30.lat temu. I sąsiadka taka starsza już, powiedziała mamie żeby przemywala to krwią z okresu...

Gość gaajowy
23.34. O tym to nie słyszałem. Ale o ubieraniu czerwonego choremu na odrę to temat ogólnie znany

Gość gaajowy
Dlatego ku/rwy nie chorują na odrę. To rzecz powszechnie znana:classic_cool:

Gość gość
Ludzie! Niektórzy z was są kompletnie porąbani żeby wierzyć w takie gusła!!!! W życiu nie pozwoliłabym żeby taki wariat opiekował się MOIM dzieckiem albo zwierzęciem. K/u/r/w/a, normalnie gorzej niż średniowiecze! Leczcie się!

Gość gaajowy
A na co potrzebujesz lekarstwa? Bo jak na odrę, to już pisałem - czerwona szmata; na skołtuniony ogon albo grzywę - czerwona szmata; a na urok to pomoże tylko czerwona szmata, albo majtki (najlepiej czerwone)

Gość gaajowy
23.56. Dokładnie bym tak samo napisał. Gdybym kiedyś tam, w młodych latach nie mieszkał na wśi i takich rzeczy na własne oczy nie widział.

Gość gość
o matko... niewiem czy wy tak naprawde czy tylko se jaja robicie... chyba se jaja robicie jednak bo nei wierze ze ktos mogłby byc takim prymitywem, poza oczywiscie paroma wiesniaczkami z zabitej dechami wsi

Gość gość
23.53 i 23.59. Spadaj podszywie. Zapewne gnoju od namysłowa

Gość gość
wpiszcie sobie... Zmora końska. Niedowiarki

Gość gość
Wypisz sobie "mózg":classic_cool:

Gość gość
To że coś jest w internecie BYNAJMNIEJ nie znaczy że to prawda :D

Gość gość
gaajowy dziś 23.56. Dokładnie bym tak samo napisał. Gdybym kiedyś tam, w młodych latach nie mieszkał na wśi i takich rzeczy na własne oczy nie widział X Nie trzeba mieszkać na wsi żeby takie "cuda" słyszeć. Ja słyszałam i widziałam XXX lat temu ale żeby TERAZ?!?! Wystarczy samodzielnie myśleć! I pomyśleć że tacy ludzie, z taką psychozą zarządzają naszym krajem?! TO POWINNO być karalne a wszelcy politycy powinni być poddani szczególnym badaniom neurologiczno-psychicznym!!!!!

Gość gość
Skoro istnieje dobra energia, to musi tez istniec zła... bioenergoterapeuci przekazują tę dobrą energię a żli ludzie tę złą... czy to takie trudne?

Gość gość
Dziecko zachowywało się normalnie, mimo że wcześniej nie wierzyłam w przesądy strasznie się wystraszyłam. Dziwna ta kobieta była..

Gość gość
Moja mama brala swoja krew z okresu podgrzewala w garnuszku, i taka ciepla przemywala oczy mojej siostrze po tym przeszlo jej od razu

Gość gość
bioenergoterapeuci to dobra energia?? nigdy w zyciu!

Gość gość
niestety ale diabli zwodza ludzi i tak samo jak rzuca urok/czar baba na dziecko i wiadomo ze robi zle, tak samo zle jest chodzenie do bioenergoterapeutow i ta energia tez nie jest dobra, jedynie sie podszywa pod dobra ale wiele, wiele ludzi cale masy daje sie nabrac na to ze jest to dobre i od Boga ale to guzik prawda, masa sie tego po swiecie szerzy i uzdrawiacze sa rozni, jednak dziala to na takiej zasadzie ze zly daje nam chorobe a pod wplywem energii niby ja potem zabiera ale tylko po to by czlowieka zwiesc, zadnego uzdrowienia nie bylo jesli chcecie prawdziwego uzdrowienia to idzcie do kosciola znajdzcie namaszczonych charyzmatykow i bedziecie prawdziwie uwolnieni i zdrowi

Gość cywilny egzorcysta
Odczynianie uroków i wiele, wiele innych rzeczy z tej dziedziny magianiedlaidiotow@o2.pl Uprzedzam nie każdemu pomagam.