Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on mi w ten sposób wyznał miłość?

Polecane posty

Gość gość

Od niedawna spotykam się z pewnym chłopakiem. Nie jesteśmy jeszcze oficjalnie parą, bo ja się waham jeszcze. Ale spotykamy się, piszemy czułe smsy. Ponieważ rzadko się widujemy ze względu na odległość (100 km) mamy nietypowe "hobby". Piszemy sobie opowiadania na swój temat. Krótkie historie wyrażające to co chcielibyśmy teraz robić razem, gdybyśmy byli razem. "Mój" chłopak coraz częściej uderza w romantyczne klimaty. W ostatnim opowiadanku opisywał jak idziemy na spacer i podczas niego mówi mi, że mnie kocha. Ja mu odpowiadam w ten dam deseń. Bardzo mnie to zaintrygowało. Nie wiem czy to tylko fikcja literacka, jego fantazje, czy chce mi w ten sposób coś powiedzieć. To delikatna sfera, wstydzę zapytać wprost. Jak myślicie, jest coś na rzeczy? ;)

Gość gość
powinien zaangażować w tę pisaninę swoją starą i swoje dziffki, bedzie wiekszy fun :)

Gość gość
Fajne. W dodatku telenowela wciąga. W odcinku 1025 rozważycie propozycję spotkania. Do którego dojdzie dopiero w odcinku 3332, tuż przed jego wyjazdem do Anglii. Kolejne spotkanie nastąpi w odcinku 50 547 tuż po Twoim pierwszym egzaminie na zajęciach na Uniwersytecie III wieku.

Gość gość
Ale my się spotykamy ;) Tylko nie tak często jakbyśmy chcieli :P

Gość gość
nie mówiąc kto zaczął tę żenująca zabawe. mamusia niech ci odetnie internet, bedzie troche spokoju :)

Gość gość
Sam jesteś żenujący. Są w sobie zakochani. To nic zdrożnego. Nie wiem skąd ten atak. Autorko nie przejmuj się. Oboje jesteście romantykami po prostu. Na swój sposób to urocze ;)

Gość gość
15.04-22.12- tak oni są zakochani. To miłe- wymiana czułości.

Gość gość
do autorki: jak dojdziecie w tej "fikcji literackiej" do prawdziwych chorób, uzależnień, fiksacji, starości, niedołężności - wkroczy rzeczywistość, a fikcja pęknie jak bańka mydlana :P głupota wyznań tego typu prowadzi na manowce fikcji, a nie rzeczywistego życia. uważaj bo znajdziesz się za jakiś czas , autorko, w domu bez klamek :P