Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet poznany w necie.

Polecane posty

Gość gość

Poznałam miesiac temu faceta w necie. Po długim pisaniu spotkaliśmy się ostatnio na spacer. Bardzo się denerwował. Okazało się że jest prawiczkiem. Wszystko byłoby ok tylko że on jest strasznie bierny. Sam nie zaproponuje spotkania, sam nie napisze pierwszy. Jest taki nieśmiały. Wiem że przy mnie się rozkręci jeśli tylko bliżej mnie pozna. Czy nie bedzie głupio jesli sama ciagle bede inicjowała spotkania i pierwsza pisała? Moze go olać na jakiś czas? Nie zakochałam się ale facet jest super i chcę go lepiej poznac już realnie. Zależy mi żeby coś z tego wyszło. Co zrobic?

Gość gość
Najlepiej niech się wypowiedzą prawiczki z tego forum.

Gość gość
ja myślę, że skoro nie ma doświadczenia z kobietami to taka bierna postawa to nie katastrofa. Może jak się ośmieli to się rozkręci :) Ja bym się jeszcze spotkała skoro facet rokuje :)

Gość gość
Ja chcę się spotkać tylko wiem że pierwsza będę musiała to spotkanie zainicjować. Potem kolejne znowu. Nie da się nic zrobić żeby nie był tak bierny??

Gość gość
Nie tłumacz niesmialoscia braku zainteresowania

Gość gość
Gdyby nie był zainteresowany to nie pisałby ze mną tak chętnie i nie zgadzał na spotkanie. Chociaż mozę i jest niezainteresowany... juz sama nie wiem. Moze w takim razie go olać i sprawdzić czy stanie się bardziej aktywny??

Gość gość
No właśnie musisz go ośmielić i pewnie przestanie być bierny :) Ja wiem, że my jesteśmy przyzwyczajone, że to facet zaprasza, inicjuje itp. ale mogę Ci coś powiedzieć z autopsji - ja też należę do tych "biernych osób". Ciężko mi zrobić pierwszy krok ale jak już widzę, że druga strona "nie ucieknie" to łatwiej mi coś zaproponować :)

Gość gość
A takim wycofywaniem się to myślę, że osiągniesz zupełnie odwrotny efekt. Skoro jest nieśmiały, zobaczy że Ty się wycofujesz to da sobie spokój. Ja na jego miejscu chyba bym przyjęła taki właśnie tok myślenia.. :P

Gość gość
Czyli co lepiej go olac na jakiś czas i zobaczyc co bedzie czy może zainicjuje jeszcze kilka spotkan i jeśli on się nie ośmieli to wtedy go oleje?

Gość gość
Desperatka, fuj

Gość gość
Taki nieśmiały i powiedział ci ze jest prawiczkiem?!

Gość gość
Wlasnie nie jestem desperatka. Poznalam wielu facetow, wirualnie i w realu, ale ten jest naprawde interesujacy. Wydaje sie byc inny niz reszta. Może sie myle ale chcialabym go blizej poznac. Przyznal sie ze jest prawiczkiem bo sama to zauwazylam z zachowania. Sami widzicie nie wiem jak sie zachowac i juz ktoś stwierdzil ze jestem desperatka. Nir chce zeby on tak stwierdzil.

Gość gość
Wmawiać sobie dalej...

Gość gość
A co chcesz osiągnąć? Skoro jest bierny to olewanie go zakonczy sprawę bo na co liczysz poza tym jak można być zainteresowana prawiczkiem większość to albo dewianci i nieudacznicy w jednym albo pryszczate oblechy

Gość gość
Zauważyłaś z zachowania że jest prawiczkiem a widziałaś gościa raz w życiu? Ja p*****le!

Gość gość
A chuj Ci do tego, że widziała raz? Widocznie nie jest takim Matołekm jak Ty i się zorientowała.

Gość gość
Czy ty aby na pewno się nie zakochalas?

Gość gość
I się zapytała czy jest prawiczkiem, tego jakoś się nie bała. A tu wielkie rozkminy. Gdyby facet byl zainteresowany to nie miałaby takich rozterek.

Gość gość
Kto normalny się pyta o prawictwo na pierwszym spotkaniu

Gość gość
Lepiej daj mi do niego kontakt a ty go zostaw w spokoju :)

Gość gość
Wiem że przy mnie się rozkręci jeśli tylko bliżej mnie pozna. xxxx to może zmienić tylko całkowita amnezja, jest niesmiały i małomówny i taki pozostanie.

Gość gość
Nieśmiałość to kwestia przelamania się, dużo ludzi ma taki etap w życiu że mówi sobie koniec nieśmiałości i już. Koniec nieśmiałości. Ogólnie nieśmiałość to żaden problem.

Gość gość
olewanie nic nie da

Gość gość
Jak naprawdę chcesz wiedziec czy on o Tobie myśli, czy tęskni, co do ciebie czuje, napisz do mojej wrózki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl