Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

slub w wieku 25 lat jest cyzms naturalnym, w wieku 35 lat wymuszonym

Polecane posty

Gość gość

slub w wieku 25 lat jest cyzms naturalnym, w wieku 35 lat wymuszonym

Gość Taki_jeden_964
Jako 36-latek zgadzam się w 100 %. Cała prawda. Kto normalny chce ślubu każdy bierze bo tradycja nakazuje.

Gość gość
ja mam 24 lata i nie wyobrażam sobie bym w tym wieku mogła się chajtać i bachory rodzić :O moja mnie urodziła jak miała 31lat i moim zdaniem najlepszy wiek właśnie jest 30-35

Gość gość
Ja urodziłam syna jak miałam 30 i wiesz co ? Żałuję ,że już się nie zdecydowałam na drugie ( mogłam wcześniej mieć pierwsze ) Dziś mam 43 lata na wszystko za późno i mam poczucie winy ,że skazałam syna na bycie jedynakiem co oznacza dla niego w przyszłości samotność ...No cóż -mam tylko nadzieję ,że spotka w życiu fajną drugą połówkę ...

Gość gość
11:15 to zdychaj bezpotomnie smiercia darwinowska!

Gość gość
Ja mam 38 I czuje sie za mloda na zamazpojscie. Jakby cos.......kandydat jest. A co ? Zdziwieni? Nie metryka czyni czlowieka atrakcyjnym buraczki.....hahahah

Gość gość
Jakieś teorie dotyczące ślubu w wieku 45 i 55 lat?

Gość gość
Moi 25letni znajomi właśnie wzięli ślub z powodów naturalnych :D

Gość gość
38 lat i stara panna... ale pr***no :O

Gość gość
"Ja mam 38 I czuje sie za mloda na zamazpojscie. Jakby cos.......kandydat jest. A co ? Zdziwieni? Nie metryka czyni czlowieka atrakcyjnym buraczki.....hahahah " Nie dość ,że jesteś starą klępom to jeszcze wyzywasz od buraków ? twoje dziecko o ile się takiego doczekasz( bo twoja płodnośc z roku na rok spada) będzie najbardziej płaczliwym dzieckiem bo za każdym razem jak się pochylisz nad łóżeczkiem będzie się darło ze strachu na widok tych zmarszczek ...

Gość gość
A po czterdziestce to GMO?

Gość gość
No na pewno w PL kobieta 35letnia to juz stare prochno....na szczescie poza PL w cywilizowanych krajach ta sama kobieta jest mloda. Polaczkowo to porazka!!!! A wy faceci- macie lustra???? Spojrzcie na siebie jak wy wygladacie w wieku 38. Jak podstarzale, pomarszczone z przechlania I przecpania tatuski. Kobiety maja to do siebie, ze jak nie maja nalogow I dbaja o siebie ( a dbaja o wiele bardziej niz faceci) to sa nadal atrakcyjne I sexy......zwlaszcza te co nie maja dzieci, ktore rujnuja cialo I figure. I marzy taki jeden z drugim o 20 tce hahahahha A stac was na nia? Bo chyba nie myslicie ze 20tka poleci na ta kupe zmarszczek hahhaha Polscy faceci sa naprawde smieszni I zalosni!!! Niczym araby!!!!

Gość gość
Raczej są zakompleksieni, ale zawsze mają nadzieję, że jakaś młódka da się nabrać i obrobi smętnego brzuchacza :classic_cool:

Gość gość
W "cywilizowanych krajach"? Masz na mysli te "cywilizowane kraje" ktore zniosly kare smierc? Ktore wychwalaja pod niebiosa homosiow? W ktorych dzieci sie nie rodza? W ktorych muzulmanie przejmuja wladze i imigranci maja wiecej do powiedzenia niz rodowici mieszkancy? To mam rade. W*********j do tej upadlej "cywilizacji" tepa feminazistko!

Gość gość
12:47 a myslisz ze gdzie jestem :) nie musze znosic katolickiego belkotu szerzacego nienawisc do kobiet. W sumie katoland nie duzo sie rozni od islamabadu. Mentalnosc polaczkow jest b zblizona do arabow.......a tak ich nie lubicie. No dziwne. Chcesz miec dzieci to sobie je rodz, bo ja nie zamierzam I nikt mnie do tego nie zmusi. Dla ciebie kazda kobieta znajaca swoja wartosc to Zapewne feminazistka. Osobiscie nie mam nic do homoseksualistow o ile sie z tym tak nie obnosza. A Ty zapyzialcu lec odprawiac zdrowaski I nadstawiac tylka proboszczowi. Zenua!!!

Gość gość
A ja tak z innej beczki, odnośnie ostatniego wpisu. Zawsze ciekawiła mnie taka sprzeczność: prawicowcy są z reguły przeciwko aborcji, ale za karą śmierci. A przecież kara śmierci bardziej jest przeciwko przykazaniu-nie zabijaj ...