Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierviosnek

czy facet ktory nie chce aby kobieta zrobiła mu laske jest geyem?

Polecane posty

Gość pierviosnek

Broni sie bardzo,czasami wręcz nie pozwala dotykać penisa tylko odpycha mi rękę.Unika mnie,nie przytula,nie całuje,kiedy chce go pocałować odwraca głowę,nie okazuje czułości,nie lubi kiedy chce go złapać za rękę wręcz reaguje alergicznie.W seksie tylko moja inicjatywa,często odmawia wykręcając sie albo jakimś bólem albo zmęczeniem.Erotyczna bielizna na niego nie działa,mówi ze po co wydawać kasę na takie bzdury.Kiedy juz dojdzie do seksu w pozycji na jeźdźca to zakrywa poduszka twarz(niewiem czy to po to żeby nie musiał na mnie patrzeć).Jestem bardzo ładną i zgrabna kobietą.Boje sie ze może być gejem a małżeństwo ze mną to będzie tylko tak dla niepoznaki.Mówiłam mu ze czasem zachowuje sie jak gej ale on się zaśmiał i nic nawet się nie wkurzył.Niewiem co robić,skąd u mnie takie myśli.Co myślicie?

Gość gość
Co myślę? Myślę, że trafił się c***edałek.Spieprzaj koleżanko z tego związku od razu, nawet nie namyślaj się.Dla niego jesteś tylko przykrywką, bo nie chce ujawniać swoich skłonności przed rodziną, znajomymi , kolegami z pracy.Oficjalnie będzie miał żonę, będzie " normalny " a po kryjomu będzie spotykał się z drugimi, takimi jak on.Nawet w przypadku rozwodu będzie miał dobrze, będzie kryty, po prostu małżeństwo rozpadło się, jak wiele innych , on będzie rozwodnikiem , którego nikt nie posądzi o pedalskie zapędy.Mnie to jego zachowanie by zastanawiało. Facet ma być facet.Do tańca,łóżka , pracy i wzięcia odpowiedzialności za kobietę i rodzinę , a nie taka pedalska mimoza.

Gość pierviosnek
Kiedys byla taka sytuacja ze po ok 4 miesiącach bez seksu kiedy mnie odtrącił powiedziałam a właściwie wykrzyczałam ty pedale a on wcale nie zareagował tylko udawał ze nie słyszy obrócił sie na bok i zasnął.

Gość gość
To się kwalifikuje nawet do kościelnego rozwodu, czyli uznania ślubu za nieważny.

Gość gość
Oral dla kościoła nie jest grzechem jako jedna z pieszczot seksualnych. Grzechem jest wytrysk poza pochwą. Mających to w du‪pie grzecznie upraszam o uznanie, że wcale nie do nich to piszę i że doskonale wiem, że mają to w du‪pie.

Gość gość
jest gejem kochana bez dwóch zdań gej na sto procent

Gość gość
A moze poprostu jest aseksualny??

Gość gość
jesli jest aseksualny to po co chce się żenić z nią?

Gość gość
Jest gejem ale nie chce się przyznać przed samym sobą i tym samym nie przyznaje się Tobie...myślę, że powinnaś z nim szczerze porozmawiać.

Gość gość
Co do loda... jeśli facet sie przed tym wzbrania to najwidoczniej kobieta nie potrafi tego robić i dlatego facet nie pozwala się tam dotykać. A tak na marginesie mam kumpla geja i z tego co czasem opowiadał to geje wręcz uwielbiają oral i anal, więc nielubienie tych form seksu jeśli już to raczej świadczyłoby o byciu hetero.