Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandraaaa

depilacja laserowa light sheer

Polecane posty

Gość aleksandraaaa

dziewczyny proszę powiedzcie, czy ktoras z was była na zabiegu depilacji light sheerem? Bo u mnie tak: mam mieszane uczucia, byłam na głębkoim bikini, posmarowana zostałam jakims zelem chłodzącym i pani jezdziła mi po bikini laserem, wszystko razem trwało max 10 min :/ może mniej, nic nie bolało, w niektórych miejscach czułam coś w rodzaju ukłucia, boje sie ze zabieg bedzie nieskuteczny :/

Gość gość
Light sheer się nie robi na mokro :O zostałaś oszukana. Laser boli, jak nie ma obrzęku mieszków po zabiegu to znaczy że nie działa. To co miałaś to najpewniej był IPL a to co innego, to nie jest laser.

Gość aleksandraaaaaa
no tak czytałam, ale kurde ona twierdzi ze ma najnowoczesniejszy laser :( i widziałam urządzenie jak wyszła i się ubierałam było na nim light sheer :(

Gość gość
IPL to nie był - wiem jak wyglada depilacja IPL bo robiłam swego czasu ale przerwałam zabiegi bo nie byłam zadowolona z efektów :/ a teraz juz sama nie wiem czy tak ma wygladac zabieg light sheer, mialam na mokro robione no i zero obrzeku zaczerwienienia po zabiegu :/ moze specjalnie dala małą moc by nie zadziałało :/

Cześć, ja byłam i nikomu nie polecę :( dośc mnie bolało i efekt nie utrzymał sie tyle ile powinien, za to depilacja vestus okazała sie dla mnie lepszym wyjściem :) Polecam próbować w różnych metodach to znajdziecie coś dla siebie :) słyszałam tez że nie można robic na mokro light sheer, byłas u jakiejś niekompetentenej kosmetyczki. Polecam ci zajrzeć tutaj http://www.beautymedica.pl/zabiegi/depilacja_laserowa/

Gość Marinta
Depilację laserową wykonują także w salonie kosmetycznym http://jadoreinstytut.com/depilacja-laserowa/ . Salon znajduje się w Krakowie i uważam, że wykonują naprawdę dobre zabiegi w atrakcyjnych cenach.

Gość remka3
Depilacja laserowa to duże ułatwienie dla kobiety. Zobaczcie: http://revision.com.pl/ Sama byłam na depilacji laserowej i wiem, że był to świetny pomysł.

Gość antonina67
Byłam w salonie dwa razy, ale policzyłam koszty i kupiłam urządzenie dzięki któremu robię depilację laserową sama w domu :) Wybrałam Braun Silk-exepert IPL i jestem bardzo zadowolona z efektów. Skutecznie usuwa włoski już po 4 zabiegach, które są niemal bezbolesne. Obsługa jest prosta, urządzenie jest ładne, proste w obsłudze a w ostatecznym rozrachunku okazuje się, że to dużo tańszy sposób na ipl niż w salonie.

Gość gość
Mialam depilacje laserem light-sheer, po 4 zabiegach pozbylam sie calkowicie owlosienia a mialam grube czarne. Minelo 2 lata i ani jednego wloska. Laser jest skuteczny na ciemne wlosy. Jesli nic nie czulas to nie mogl to byc light sheer, ja mialam lzy w oczach mimo masci znieczulajacej bolalo jak cholera. Albo zle c***arametry dobrala. Po zabiegu masz opuchniete mieszki wlosowe i tam gdzie byl wlos zostaje czarna kropka

Gość MilenaKora
Light sheer duet to system PRAWDZIWEJ depilacji laserowej. Moja znajoma miała fotodepilację (jak się później okazało) i była zdziwiona, że efekt jest nietrwały:D Ja mam spokój od pół roku, wtedy skończyłam ostatnią w estetika na sławkowskiej. Odczucia w trakcie depilacji były całkiem w porządku - nie jest bolesna dzięki znieczulającym nawiewowi.

Gość ulenciaa
Jesli chodzi o dobry salon urody w Krakowie to polecam Klinikę Belize. Robiłam u nich serię zabiegów depilacji laserowej na nogi i pachy i jestem mega zadowolona z rezultatów i samego przebiegu zabiegu. Komfortowe warunki, dobre ceny i fachowa obsługa. Mają nowoczesny sprzęt a to też wpływa na ogólną jakość zabiegu.

Gość Gość

Cześć, nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Mam nadzieję, że ktoś się tu jeszcze pojawi. Chcę zrobić epilacje laserem na brodę. Ale podobno trzeba odczekać 4 tygodnie od momentu wyrywania pęseta czy woskiem. Do tego czasu trzeba używać maszynki. Ale... Przecież to broda! Od 2 dni gole maszynka i już psychicznie nie wyrabiam. Czy naprawdę trzeba czekać te 4 tygodnie czy mogę pójść wcześniej? 

Przecież te włosy tak widać, taki wstyd się komuś pokazać. One rosną naprawdę szybko to może wystarczą 2 tygodnie?

Któraś z was poszła wcześniej? Pomóżcie

Włoski, które mają zostać poddane działaniu lasera nie mogą być depilowane na 3-4 tygodnie przed zabiegiem (depilacja woskiem lub depilatorem elektrycznym powoduje, że włos wyrywany jest razem z cebulką). Pozostaje Ci korzystanie z maszynki do golenia i bycie cierpliwą - jednak warto, bo laseroterapia (z użyciem Light Sheer Duet) to naprawdę skuteczna metoda i gładka skóra bez niechcianych włosów przez lata.