Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość księżniczka ale nie leniwa

dlaczego potępia się dziewczyny

Polecane posty

Gość księżniczka ale nie leniwa

które chciałyby bogatego albo przystojnego partnera?mają marzyć o biednych ale wartosciowych brzydalach?

Gość gość
W marzeniach nie ma nic złego, ale marzenia to tylko marzenia. Jeśli sama nic nie osiągnęłaś, masz kiepską pracę i marnie zarabiasz to tego typu marzenia mogą być odebrane jak pasożytnictwo... czyli liczysz na to że skorzystasz z majątku kogoś innego. Ale marzyć sobie możesz dalej, tylko zauważ że faceci ustawieni wiążą się najczęściej z kobietami równymi sobie, bo nikt normalny nie wiąże się z kobietą aby się nią opiekować, od tego ma się dzieci.

Gość gość
Marzyć sobie możesz, tylko najpierw wypadałoby spojrzeć w lustro i odpowiedzieć sobie na pytanie co sama w życiu osiągnęłam i czy na pewno jestem atrakcyjna :P Bo z tego co zauważyłem to te kobiety poniżej przeciętnej mają największe wymagania i kończą jako stare panny lub samotne mamusie z kotami w domu.

Gość gość
lepiej poznać tę osobę która jest tobie przeznaczona , zamiast zdawać się na przypadek. Jak to uczynić jest w pewnej broszurce dostępnej pod hasłem : Anna - Zaufajcie Maryi , tam pod koniec tej książeczki , Maryja mówi dużo o życiu , szczęściu i miłości.