Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki dobry zegarek Pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam Pytanie do raczej koneserów:) chciałam kupić męzowi zegarek za mniej wiecej 1500 zł, potrzebuje rady jaka marka najlepsza itp, wiem ze Szwajcarskie sa najlepsze, z mechanizmem quarte itp. wiem ze 1500 to nie jest spora suma za dobry zegarek ale więcej nie uzbieram :P potrzebuje coś w tej cenie ale zeby był fajny, jaka firma jest dobra itp?

Gość gość
zegarki kwarcowe (na baterie) za 100 zł mają dokładność wynoszącą +-30 sekund w skali miesiąca. Zegarki mechaniczne za np. 1000 zł charakteryzują się tą samą dokładnością, tyle że w skali jednej doby

Gość gość
A jezeli patrzec na marki to jaka jest godna uwagi? wole pytac na forum bo wiadome ze w sklepie beda wciskać nie wiadomo co a mniej wiecej musze sie orientować.

Gość gość
Ja kupiłem sobie w tym tygodniu zegarek za 180zł i nie jestem zadowolony. Jest to firma casio.

Gość gość
Ja własnie myslałam nad casio mąż ma za 350 i jest z niego zadowolony, ale chciałam mu kupic coś droższego bo mamy nie długo rocznice slubu a uwielbia zegarki. Cięzki wybór:/

Gość gość Monika
a ja polecam zegarek Touch 1.1 firmy overmax ma sporo funcji i moze byc jako zegarek sortowy i zegarek na spotkania zlicza ilosc krokow a przy okazji mozna odbierac wiadomosci takie cos dostal moj maz na urodziny ;) ode mnie oczywiscie :) np: http://www.overmax.eu/product/23539/