Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada?

Polecane posty

Gość gość

Zraniłam pewnego faceta (nie byliśmy parą, on chciał spróbować). Nasza znajomość zakończyła się głupią rozmową, bez pożegnania, tłumaczeń. Mam wyrzuty sumienia. Czy wypada go przeprosić? Minęło już kilka tygodni, a mnie nadal gryzie to, że koniec był taki nieprzyjemny. Czy powinnam mu napisać jakiegoś maila ze szczerymi przeprosinami, czy dać spokój?

Gość gość
przeprosić , wyjaśnić

Gość gość
Czyli powinnam? Tak mnie to gryzie, ale koleżanka poradziła, żebym już odpuściła, bo uzna to za akt desperacji z mojej strony.

Gość gość
mam identyczny problem, zastanawiam się co zrobić. Kilka tygodni to sporo czasu.. Pewnie uzna mnie za idiotkę, trudne to.. :(

Gość gość
Ja też się tego boję :( Ale wiem, że wyrządziłam mu przykrość i skopałam samoocenę :/

Gość gość
inteligencji nigdy za dużo :) zraniłaś to przeproś

Gość gość
jeśli ci na nim nie zależy jako partnerze to nie ma sensu. a przyjaźń dla niego to będzie za mało, więc w tym przypadku też odradzam.

Przeproś, ale podkreśl co chciałaś mu przekazać - np. że nie widzisz Was razem, żeby nie pomyślał, że się rozmyśliłaś. Miałaś prawo być pod wpływem emocji i jeżeli teraz Ci z tym źle to jak przeprosisz będzie Tobie łatwiej i jemu pewnie też.