Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mezczyzn. wazne!

Polecane posty

Gość gość

jeżeli jestem z chłopakiem juz kilka dobrych lat i nigdy nie wspomniał o zareczynach itp. to czy jest ze mna bo mu wygodnie? czy to jest milosc? czuje, ze mnie kocha, ale jak to było u Was i jakie sa powody zwlekania z zareczynami? czy jak bardzo kochacie, to chcecie dzieci? Poopowiadajecie trochę :)

Gość gość
"jeżeli jestem z chłopakiem juz kilka dobrych lat...." xxx to musisz mu zaproponować gangbang z jego kolegami

Gość gość
nie dawaj mu d**y przez tydzien a gotuj mu obiad w stroju jak ta panienka z filmika gwarancja ze zapomi o tej ktora teraz w jego sercu i bedzie chcial tylko ciebie na zawsze 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
hmmm ja bardzo kocham moją dziewczynę, ale po prostu nie widzę sensu w ślubie. to tylko papierek. może kiedyś weźmiemy go dla wygody, ale na razie o tym nie myślimy. dzieci też raczej nie chcę mieć. nie sądzę żeby chęć posiadania dzieci wynikała zawsze z tego jak bardzo się kocha drugą osobę :P

Gość gość
Nigdy? To nie dobrze.

Gość gość
Przez wyzwolenie seksualne kobiet mężczyźni zwyczajnie nie chcą się oświadczać i mówię to jako mężczyzna