Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie czasem o Waszych byłych partner(k)ach?

Polecane posty

Gość gość

Rozpamiętujecie jeszcze Wasze poprzednie związki, począwszy od tych "szczeniackich"? Jakie myśli Wam towarzyszą? Nie odczuwacie żalu, że mogliście pokierować inaczej pewnymi sytuacjami i nie dopuścić do rozstania, ale dziś już jest, niestety, za późno na naprawienie czegokolwiek?

Gość gypsyking
Po ostatnim związku intensywnie myślę bardziej o przyjaciółce niż o samej ex. Trwa to już ponad rok i mi nie przechodzi jak nie uleczalna choroba nie chcesz ale to i tak niszczy cie od środka.

Gość gość
Tak. Myślę o nim od wielu lat.

Gość gość
Od czasu do czasu śni mi się była dziewczyna.

Gość gość
czasami tak, ale nie z takimi emocjami jak kiedyś. w większości przypadków na samą myśl mam uśmiech na twarzy i śmieję się, że jak ja mogłam być z kimś takim.

Gość gość
Ja o bylym mysle codziennie od wrzesnia. nie ma dnia zebym nie myslala...

Gość gość
Nie powiem prawdy.

Gość gość
Ja mysle o tym jaki mam spokoj. Nie mysle o nim.

Gość gość
Kiedyś myślałem, ale mi przeszło, teraz myślę o moich przyszłych kobietach :P a tak właściwie to o jednej, bo jedna mi wystarczy.

Gość gość
00:46 prawidłowo:) myslec o jednym w moim przypadku. Tylko jak odbudować ufność?

Gość Martyna023
Ja mam ciągle kontakt z moim ex od stycznia. Chociaż od lutego mam kogoś. Ciągle o nim myślę. Jak się z nim widuje mam nawet ochotę go pocałować Ale wtedy rozum mówi że nie powinnam bo przecież mam chłopaka. Z ex byłam ponad 2lata. Rozstalusmy się 3lata temu przez głupotę. Czasem myślę jak by to było wrócić do siebie.

Gość gośćenter
Oczywiście ,ze myślę bo jednak coś nas łączyło , byliśmy ze sobą wiele lat wiec czemu mam nie myśleć tylko ,ze nie myślę o powrocie bo jednak rozstaliśmy się nie dlatego ,ze było super ale ,ze coś było nie tak ,bo nie mogliśmy zgrać się i iść ta sama droga. Ludzie nie zmieniają się tak bardzo , może cele życiowe ulegają zmianie ale nie charaktery.

Gość gość
Właściwie to nie o ex bo nie byliśmy razem coś wszystko zepsuło a byłem bardzo zakochany, ona tez coś do mnie czuła, niestety te czasy się skończyły a ja myślę codziennie. To już ponad rok.

Gość gość
Myślę o nim, ale tylko źle i wiem, że nie chce mieć z tym człowiekiem nic wspólnego za to wszystko co mi zrobił. Nie chce też go widzieć bo teraz jestem szczęśliwa i jemu też życzę szczęścia.

Gość gość
myślę o nim codziennie,a to juz prawie 10miesiecy od zerwania....