Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałam się dopiero po czasie...mozliwe?

Polecane posty

Gość gość

Jakieś 3 lata temu zaczął się kręcic koło mnie fajny chlopak nie chcialam jednak zaczynać żadnego związku.On nie dawał za wygraną w wyniku czego zaczęło dochodzić miedzy nami do różnego rodzaju spięć.Z czasem przyzwyczaiłam się do niego emocje opadły.W pewnym momencie zaczął mnie bardzo onieśmielać próbowałam z tym walczyć nie mam już takiej odwagi jak kiedyś aby mu dogryść czy go opieprzyć.Czy to możliwe że dopiero po takim czasie przyszło uczucie???Mimo że nie chciałam>>>

Gość gość
on jest bardzo uprzejmy czasem probuje mu zrobić coś po złości ale już nie potrafie co się stało a poza tym mysle o nim

Gość gość szarik
mozliwe...ale tylko z zegarkiem w d***e...

piszesz, że on nie dawał za wygraną - ale co robił w ramach tej "walki" ? Czy nie myślisz, że może "zakochałaś się" w tym, że jest po prostu uprzejmy ? CZy Ciebie traktuje jakoś szczególnie ? Inaczej niż inne dziewczyny ? Zapraszał Cię gdzieś ? Spędzaliście razem czas prywatnie ? Myślę, że wszystko jest możliwe i musisz zapytać się sama siebie, co naprawdę czujesz i czego byś od niego oczekiwała ? CZy np. widzisz się z nim w związku ? Czy po prostu on Cię onieśmiela tak, że masz ochotę uciec, ale jednocześnie chciałabyś być blisko ? Ja ze swojego prywatnego doświadczenia wiem, że zakochanie / uczucie - było raczej gwałtowne i na początku ; nie zdarzyło mi się, abym np. zakochała się dopiero po 6 mcach znajomości z daną osobą - albo szybko albo nigdy ;). Ale wiele osób potrzebuje czasu więcej na takie sprawy.

Gość gość
być może czułam coś od początku ale sama siebie okłamywałam...nie chciałam.Moj tato pił dużo alkoholu w domu robił nam meksyk.Bił mame,wyzywał i takie widmo związku zostało w moich oczach.

Gość gość
Mysle, że możliwe bo mnie np taki jeden facet tez był obojetny przez dlugi czas ( ok 2, 3 lata) i dopiero potem cos poczulam

Gość gość
Ja ze swoim chłopakiem chodziłam do klasy. 3 lata liceum nic tylko cześć cześć, nawet mi się nie podobał. Pod koniec III klasy zaczęliśmy razem pisać i tak 3 miesiące później zostaliśmy parą. I razem jesteśmy od 4lat

Gość gość
Ja też zakochałam się w chłopaku dopiero po kilku miesiącach znajomości, myślę że kiedy stanie się to po czasie, to dopiero wtedy można mówić o poważniejszym uczuciu.