Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy napisalam cos nie tak?

Polecane posty

Gość gość

Pisałam wczoraj z facetem wieczorem, on jest bardzo inteligentny wiec boje sie czasami przy nim wyjsc na glupia idiotke choc nie uwazam sie za glupia, ale wczoraj byłam u znajomych i troche wypiłam, on do mnie napisał, pisaliśmy o seksie, on proponował coś nowego w seksie czy bym chciala sprobowac, a ja zaczelam pisać z nim swobodniej, wiec napisałam coś w stylu, ze nie bede obiecywac bo znowu powie, ze "obiecanki cacanki ,a glupiemu radosc " oczko.gif A potem jeszcze zapytałam co robi, ze tak dlugo nie spi i napisałam co bede robic jutro ze znajomymi i... juz nie odpisał... cos glupiego mu napisałam?

Gość gość
Nic głupiego a on jest chamem ze tak " zakończył rozmowę "

Gość gość
"głupia wariatka" you make me day <3

Gość gość
nie wiem, moze zasnął czy co... Ale pomyslalam, ze moze cos napisałam nie tak, czy ze to moze glupie, ze sie go zapytalam co robi tak pozno w nocy itd. On jest inteligentnym facetem, tez sie co prawda za glupia nie uwazam, ale on czesto krytykuje ludzi, ze sa np malo inteligentni czy tez rozgarnieci stad to pytanie

Gość gość
nic zlego nie napisałaś, spokojnie. sama powiedzialas że jest inteligentny, więc jesli tego nie zrozumie to raczej jest malo.. inteligentny :D glowa do góry i sie nie stresuj niepotrzebnie.

Gość gość
intelogentny i pisze z dziewczyna o seksie przez tel? chyba nie mialas doczynienia z gentelmenami inteligentymi ale skoro nie obraza cie to i sama odpisujesz i zachecasz w smsach do pisania o tym to tak, na wasz poziom to inteligent :)

Gość gość
07:50- pisze z nim o seksie bo juz poszlismy do łóżka, więc nie uważam tego akurat za cos dziwnego...

Gość gość
Ok napisałaś, moze tylko niepotrzebnie sie go pytalas co robi bo ja nie lubie tego pyt w smsach, ale poza tym to ok

Gość gość
Jesli nie mozesz sie przy nim czuc swobodnie i za kazdym razem zastanawiasz czy powiedzialas cos nie tak...mnie by to meczylo. Moim zdaniem nie napisalas nic zlego ale mozesz zapytac czemu ostatnio juz nie odpisal.

Gość gość
No moze fakt, to meczące... NIestety nie czuje sie z nim na tyle swobodnie zeby sie nad tym nie zastanawiac, np. przy niektorych osobach moge mowic wszystko i zartowac na kazdy temat, a przy nim troche sie stresuje... Mimo, ze czasem dobrze sie dogadujemy, ale on sam komentuje ludzi w ten sposob, ze ten jest glupi, albo malo inteligentny, więc zastanawiam sie czasem co mysli o mnie...

Gość gość
poszlas do lozka z facetem z ktorym nie jestes? aha

Gość gość
Wiem jedno- jeśli zastanawiasz się czy zrobiłaś coś nie tak , czy powiedziałaś cos nie tak i ogolnie czujesz taką niepewność co do zamiarów faceta...to tak właśnie jest! to twoja intucja ci podpowiada ze facet nie traktuje cie poważnie.

Gość gość
08:25- jestem, ale nadal nie czuje sie przy nim w 100% swobodnie, czesto sie zastanawiam czy czegos np glupiego nie palnelam, albo zy wystarczajaco dobrze wyglądam :O Wiem, ze moze to niedobrze..

Gość gość
Inteligentny i pisze o seksie?! Jeszcze jeden z tych "netowych pisarzy", któremu tylko jedno w głowie. Ty chyba Pani Autorko nie wiesz, kto to jest INTELIGENTNY FACET, ale cóż, jakie czasy- taka inteligencja.

Gość gość
Bo poza rozmowami o seksie ma swoje pasje, wypowiada się inteligentnie na różne tematy, nie gadamy przeciez tylko o seksie ;)

Gość gość
Wszystko to wymyslilam. Wariuje przez brak seksu chyba.

Gość gość
Poza tym pisaliśmy smsy i na zywo sie poznalismy, nie przez neta

Gość gość
W czasie deszczu ( ...i niedzieli ) dzieci sie nudza.

Gość gość
Przypomnialo mi to skecz jednego kabaretu, gdzie kobieta przespala sie z facetem a kolezanka pyta ja jak mial na imie a ona odpowiada : " nno co Ty, tak dobrze to my sie jeszcze nie znamy zeby o takie szczegoly wypytywac..." Pozwolilas na intymna sytuacje z czlowiekiem, przy ktorym nie czujesz sie dobrze? W takim razie jak wygladal Wasz seks? Tez robilas wystudiowane miny,pozy bo balas sie ,ze brzydko wygladasz? On nie ma szansy poznac Ciebie, jaka naprawde Jestes. Jak poczujesz sie swobodniej on dopiero wtedy sie obrazi bo poczuje oszukany.

Gość gość
Nie no, w czasie seksu nie :P ale tak w zyciu codziennym to czasem ciezko mi sie przed nim tak zupelnie otworzyc np. nie mowie wszystkiego co bym powiedziala przyjaciolce czy innej bliskiej osobie bo nie chce wyjsc na niepowazna

Gość gość
Bo np. przy przyjaciółkach śmieje się czasem z głupo totalnych i sie nie zastanawiam jak wypadne, a przy nim to juz troche tak...Tak samo przy bylym chłopaku moglam chodzic niepomalowana i w tlustych wlosach, moglam wygadywac glupoty totalne i sie nie przejmowałam, a teraz jakoś mam opory

Gość gość
A ja powiem tak... Twój facet wcale nie jest inteligentny bo gdyby byl to nie wypowiadałby sie tak krytycznie o ludziach, on jest po prostu zadufany w sobie i uważa sie za najmądrzejszego, a to z inteligencja niewiele ma wspólnego. Człowiek inteligentny to człowiek który widzi szerzej, który nie ocenia. Jesli on tak często krytykuje wypowiedzi ludzi to chyba po prostu ich nie rozumie, a to by oznaczało ze jest głupi

Gość gość
9.07- on jest "inteligentny" według kryteriów Pani Autorki.

Gość gość
No nie każdego wypowiedzi krytykuje, ale są takie osoby... Albo ostatnio skrytykował zachowanie mojej siostry, ze ona jest dziwna, bo ma taki ,a nie inny sposob bycia ( ona jest taka dosyc spontaniczna i wesoła), nieraz krytykuje osoby ze swojej pracy za charakter czy wypowiedzi, czasem tez brakuje mu dystansu do siebie, kiedyś jak jeszcze bylismy tylko znajomymi zaprosił mnie do kina, a że to było kolo 1 listopada dla zartu powiedzialam zebysmy poszli na film o drakuli to stwierdzil, ze nienawidzi takich filmow...mam mieszane uczucia w stosunku do niego

Gość gość
09:17-Mysle, ze mimo wszystko jest inteligentny bo tu nie chodzi tylko o ocenianie ludzi, ale że na wiele tematów sie inteligentnie wypowiada no i robi doktorat teraz to tez jest jakis jego atut swiadczacy, że głabem nie jest.... No ale fakt, czasem sprawia wrazenie troche zadufanego w sobie

Gość gość
Twoje pytanie było mało inteligentne. Jak to: co robi? Pisze z Tobą.

Gość gość
09:22- no wlasnie :Oale juz trudno, napisalam to napisałam...

Gość gość
Choc z drugiej strony mimo wszystko mogl mi odpisac