Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy napisalam cos nie tak?

Polecane posty

Gość gość
Inteligencja czlowieka nie wyraza sie w arogancji i zadufaniu w sobie. To,ze robi doktorat o niczym nie swiadczy. Szef mojego ojca ma doktorat i klnie jak szewc,jest najwiekszym chamem jakiego w zyciu widzialam. Mozna byc profesorem i jednoczesnie prostakiem. Ludzie prawdziwie inteligentni sa raczej skromni, patrza z szerszej perspektywy,maja swiadomosc wlasnych i cudzych bledow, nie nasmiewaja sie i nie krytykuja bezmyslnie nie znajac kogos lub czegos. Stwierdzenie,ze nienawidzi filmow o wampirach jest glupie.

Gość gość
W ogóle to czasem niestety brak mu dystansu do siebie i innych rzeczy np. film o wampirach jest głupi, więc on na to nie pojdzie, a ja nawet czasem lubie sie pośmiaćz samej głupoty filmu, ale on musi isc na jakis inteligentny film bo inaczej być nie moze, wiec wybralismy jakiś thriller psychologiczny :P Albo kiedys zazartowałam i powiedzialam ze smiechem " ale ty głupi jestes" jak sie wyglupial , a on sie wtedy obruszyl...

Gość gość
Czasem sie zatanawiam czy my odbieramy na jednych falach poprostu.. Jest ta namietnosc, pozadanie, ale czasem mamy inne podejscie do pewnych spraw, on wiele rzeczy traktuje zbyt serio, nawet głupi film musi być ambitny bo on go nie oglądnie inaczej

Gość gość
Ile sie znacie? Wyobraz sobie wspolna przyszlosc...moze juz zawsze bedziesz czula sie przy nim gorsza, niewystarczajaco dobra a on swoim zachowaniem bedzie Cie tylko utwierdzal w tym przekonaniu. Cos mi sie wydaje, ze to egoista, egocentryk zadufany w sobie. Poza tym a propo wampirow moze byc wampirem energetycznym. Sa tacy ludzie, ktorych obecnosc w naszym zyciu sprawia,ze czujemy sie gorzej, fizycznie i psychicznie. Oni zywia sie naszym lekiem, strachem i slabosciami.