Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pyt.do osób których mąż stał się gorszy gdy bylyscie w ciąży. co było powodem?

Polecane posty

Gość gość
15.11- brawo!!!!! a dodaj, ze kobiety jeszcze wybieraja często spac z dzieckiem co do karmienia- kobieta powinna karmić piersią. ale nie powinno dawać jej to rozkoszy; powinna wiedzieć, ze jej piersi są tylko wypożyczone dziecku na okres max do dwóch lat, a przez więksozść życia i tak pełnia fukcję seksualną, nawet jeśli biologicznie stworozne sa do karmienia, anatomicznie do tego słuzą, tak ale praktycznie przez więksozść swojego zycia są seksualne, karmisz tylko krótko, kobieta powinna cały o czas o tym pamiętać i nie powiina mieć silniejszej wiezi intymnej związanej z nagością i emocjami z dizekciem aniżeli z mężem- to są dwie rżóne rzeczy, przy czym od męża można oczekiwać, ze będzie z nią na zawsze, od dziecka nie to z meżem buduje się swoj świat

Gość gość
15:02 no wlasnie uwazam ze oszukal cie jak moja zona mnie

Gość gość
15:12 trafione w punkt. Ja mam 24 lata na razie w ogóle nie czuję, że chciałabym mieć dziecko wręcz mnie to przeraża i odrzuca. Ale gdybym chciała je mieć i rzeczywiście je urodziła to i tak najważniejszy byłby dla mnie mój partner, czy mąż. Potem dziecko. I nie piszcie, że jak zobaczylabym niemowlaka to by mi się odmieniło. To z nim będę żyła do starości i śmierci, dziecko często okazuje się niewdzięczne i potem nawet się rodzicem na starość nie zajmie. Tak wiem mężowie oszukują, zdradzają, ale po to wychodzę za mąż żeby traktować męża jak najważniejszą dla mnie osobę.

Gość gość
15:16 tu autorka. ale ja wlasnie nadal traktuję męża jak najważniejszą osobę i tez uwazam, ze dzecko to nie jest cały świat. nie wiem, może ja za dużo o tej ciąży mówię i jemu sie zaczyna cos wydawać? sam przecież obmacuje brzuszek i mówi o dziecku ...to nie tak że sie nie interesuje. ale seksem mniej, a gburowaty i czepialski jest od dawna. nie wiem o co chodzi

Gość gość
Tu 15:16. Myślę, że tak jak już wcześniej pisalam od momentu, gdy zaszłas w ciążę przestałas być dla Twojego męża obiektem seksualnym. Teraz wydaje mu się, że jesteś tylko dla dziecka.Wagina to miejsce przez które również przejdzie dziecko, a poza tym to jak ma włożyć Ci do pochwy penisa, skoro tam głębiej już ktoś jest??? To samo piersi - będzie z nich leciało mleko i również będą tylko dla dziecka. Myślę że po porodzie i kiedy juz nie będziesz karmić zainteresuje się Tobą, o ile nie będzie Cię obchodzić jedynie dziecko, ale też on.

Gość gość
15:30 ale znam mężczyzn którym ciąża nie przeszkadzała i seks był normalnie, opowadała mi przyjacilka ze u niej bez zmian w seksie mmo ciąży. nie rozumiem tego co opisujesz...to takie nie fair. czyli co, nie chce seksu i co on zrobi przez 4 miesiace? zdradzi? wez nie dobijaj... mój mąż kochał sie ze mna czesto dopoki brzuch nie stał sie widoczny i waga mi nie podskoczyła. mowie - podskoczyla mi nieznacznie, na wykresach wzrostu wagi plasuję się na tej dolnej, nawet nie środkowej, granicy...

Gość gość
autorko tu ta co nie chce dzieci. skoro on chcial to naprawde jego zachowanie jest ponizej godnosci! chyba wie co sie dzieje jak jest ciaza i skoro chcial to powinien cie na rekach nosic przykro mi i sle swoj bezdzietny calus do ciebie

Gość Krfawy zabujca
Pewnie znalazl sobie inną. Swoją drogą to usun bachora to może mężulek znów cie pokocha.

Gość gość
Tu 15:30. Nie zdradzi, jeśli szczerze kocha. Poza tym żona nosi jego dziecko. Byłby bydlakiem, gdyby poszedł uprawiać seks z inną, gdy jego żona jest w ciąży. Wbrew wielu opiniom mężczyźni to nie maszynki myślące tylko o seksie. Seks jest bardzo ważny, ale dla wartościowego mężczyzny liczy się również uczucie, zaufanie do swojej partnerki/żony itd. Była taka sytuacja, że istniało podejrzenie ciąży, mój facet sie nawet ucieszył i powiedział, że przynajmniej będziemy mogli się kochać bez zabezpieczenia - tak też myślą mężczyźni. Pomijając że na razie dzieci nie chce to nie wyobrażają sobie uprawiać seksu w 8 miesiącu ciąży. Pomyśl sobie, że kobieta przestaje być takim czystym obiektem seksualnym dla faceta gdy ma wielki brzuch, nabrzmiałe piersi i ponad 10 kg na plusie. Tyle, że zostaje jeszcze uczucie.

Gość gość
Strasznie jesteście agresywne, mamuśki. Spauzujcie trochę bo wam żyłka pęknie. Jak w domu swoje racje też takim pyszczeniem forsujecie to ja się tym waszym dawcom spermy nie dziwię

Gość gość
Powinien się normalnie opiekować dzieckiem nawet jesli by się zgodził po wielkich. To się nazywa odpowiedzialność. A jesli ktos się zaklina ze nie chce dzieci to niech się wykastruje

Gość gość
Albo seksu nie uprawia bo wpadki tez się zdarzają