Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeszkadzamchyba

ANKIETA Jak byście zareagowali i co byście poczuli. ANKIETA

Polecane posty

Gość przeszkadzamchyba

Gdyby przez jedną chwilę obok was była osoba gorsza od was we wszystkim i w dodatku upośledzona pod względem atrakcyjności. Chodzi o przypadkową sytuację w przypadkowym miejscu, w której nie trzeba byłoby nawiązywać z tym podludziem absolutnie żadnych relacji. Np. kolejka w sklepie etc. (neutralny grunt) Prawdopodobnie ta istota jest tego świadoma i nie chce wam zawracać głowy swoją obecnością, ale tego akurat nie jesteście pewni. Weźcie pod uwagę różne wersje np. macie zły humor, spieszy wam się, idziecie zaraz na imprezę z przyjaciółmi i akurat jesteście w żartobliwym nastroju i jakie jeszcze tylko chcecie. ANKIETA a) zabiłbym/abym, zanim złoży jaja i weźmie 500 PLUS, b) zwymiotował/a bym na niego i kazał/a bym mu oddać za zwrócony pokarm, c) wyśmiewanie prosto w krzywą twarz/dyskretne podśmiechujki, d) ulotnienie się, bo ono jednak może coś ode mnie chcieć, e) chuj z nim, niech se żyje, ale jak zacznie tworzyć jakieś komunikaty niewerbalne lub werbalne, to ucieknę z krzykiem albo go zabiję, f) pogorszenie samopoczucia, obrzydzenie, odraza, ale brak reakcji, g) jestem tak samo c*****y/a jak on, ale nie wszyscy muszą o tym wiedzieć, więc niech s*******a, h) inny, Zaznaczcie ile chcecie, ale zastanówcie się, bo niektóre wykluczają inne. Tak należę do grona brzydkich osób nieco niższych rangą i pozycją społeczną. Chcę się dowiedzieć, czy bylibyście gotów uciec itp. w przypadku, gdy nie byłoby takiej potrzeby, czy raczej byli byście obojętni, dopóki nie zostałyby przekroczone pewne granice.( dużo bardziej rygorystyczne dla gorszych od was) Mile widziane doświadczenia z waszych autopsji oraz znajomych. Proszę was jak podludź ludzi o poważne potraktowanie mojej ankiety. Dziękuję i życzę miłego dnia oraz życia bez kontaktu z podludźmi.

Gość brokeninside87
a), b)

Gość gość
Ale mam zap*****l przy ankiecie

Gość gość
Ankieta dla ludziow nadal aktualna