Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młode mamy z nadwagą czy zazdrościcie zgrabnym mamom sylwetki?

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest u was, bo ja czasem łapie dołka. Chodzę na siłownię żeby schudnąć i widzę kobiety które mają dzieci (wiem bo czasem się zagada czy coś), które naprawdę fajnie wyglądają, dbają o ciało itd. Są fit jak to się mawia. Proszę o szczere odpowiedzi a nie zaklinanie rzeczywistości, że waga 90 czy 100kg jest taka super i nie przeszkadza wam.

Gość gość
Ja zazdroszczę. Ważę tyle co przed ciążą ale chcę zmienić rozmiar z 40/42 na 38.

Gość gość
Dziewczyny pytam bez złośliwości- dlaczego tak się upasłyście w ciąży?

Gość gość
sama piszesz, że te szczupłe dbają o ciało, no właśnie, one dbają a nie żrą i tucza się jak świenie

Gość gość
15:27 ja na razie przytyłam książkowo, tylko 5 kg, a i tak czuje sie jak słon i tak wyglądam. mam nogi jak kołki. grubą duu..pe. na siłowni jestem raz w tygodniu, jak przed ciążą. przed ciążą byłam laseczka, teraz jakiś kaszalot. i nie, nie jem wiecej niz przed ciążą, a nawet powiedzialabym ze zdrowiej jem, unikam zmazonego, slodkiego i tlustego. a kg w górę a d..pa wielka. tak ze nie oceniaj po pozorach.

Gość gość
Rozmiar 40 to przecież nie otylosc, może nadwaga przy niskim wzroście. Nie przesadzajmy.

Gość gość
Tak , choć wcale nie jestem gruba lecz mam nadwagę ok 10 kg

Gość gość
Tak, tylko mając nadwagę 10kg większa szansa że dojdzie kolejne 5 na plus niż schudniesz 5kg. Metabolizm zwalnia z wiekiem i dobrze to nie wróży. Ja się wzięłam za siebie, bo to tak jest że 1-2kg to nic złego, ale za chwilę niczym złym nie będzie 5 na plus. Trzeba się kontrolować póki nie jest za późno bo z wiekiem coraz ciężej zrzucać kilogramy.