Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie każda kobieta leci na kase i wygląd

Polecane posty

Gość gość

nie wszystkie lecą

Gość gość
bo to prawda

Gość gość
na kase leci z 10-15% kobiet, na wygląd ok 30% kobiet

Gość gość
a ta druga połowa to na co leci?

Gość gość
na osobowość, czy jest ułożony życiowo, nie jest maminsynkiem itp.

Gość zagubiona_24
ja lece na kobiety;)

Gość gość
ale wszystkie leca na wielkie przyrodzenie

Gość gość
na kasę leci wiele kobiet ale są takie dla których najwazniejsza jest osobowosc,dobre serce,podobne poglądy itp przede wszystkim uczucie

Gość gość
ale kazda na wygląd i kase :-)

pierwsze wrażenie - wygląd niestety dla wielu kobiet ma duże znaczenie, a dobry wygląd niekiedy spowodowany jest dużą ilością gotówki. bądź co bądź lepiej najpierw kogoś poznać niż decydować się na związek w ciemno tylko na podstawie majątku i wyglądu

Gość gość
Na kasę lecą wszystkie. Ogólnie jestem przeciętniakiem , chociaż dość wysokim i barczystym. Ale wszystkie wiedzą , że jestem jedynakiem bogatych i ustosunkowanych , nie tylko lokalnie rodziców i przejmę po nich kilkanaście interesów. Swoje dwie firmy również dobrze rozwijam. Wiele razy były już podchody różnych dziewczyn , bądź ich rodziców. Jednak mam jeszcze 5 lat do 30 i zamierzam do tego czasu być wolnym.Taki dałem sobie limit. Tym niemniej, nie narzekam na samotność w łóżku. Wszystkie wiedzą , że mam kasy w cholerkę i w moim towarzystwie nie muszą się o nią martwić a w zamian mogą , np. spędzić ze mną fajny weekend, w kraju czy za granicą. Do tej pory nie było takiej , która by powiedziała mi -nie. Więc korzystam.

Gość gość
Jeden rodzaj dziwek to te oficjalnie sie sprzedajace za kase np roksa, odloty, inne strony towarzyskie, drugi rodzaj dziwek, to te ukryte sprzedające sie w formie przyzwolenia kulturowego, czyli oczekują odpowiedniego standardu życia - kreatywny sponsor który wciągnie w wir życia, doktor z ponadprzecietną znajomoscią drugiego języka. Tworzone związki z mężczyznami okreslają powszechnie mianem miłości, dzieki zawoalowanej metodzie czerpania korzyści niewzbudzają sensacji, są przykładnymi sąsiadkami.

Gość gość
Ja nie lecę na kasę, bo sama zarabiam. Wykonuję prestiżowy zawód i czuję się spełniona pod tym względem. Ale muszę przyznać, że zwracam uwagę na wygląd :( Jak mogłabym się całować z kimś kto nie wzbudza we mnie pożądania? Nie musi być Adonisem, chodzi o to, żeby mi się podobał. Ktoś nieatrakcyjny dla mnie fizycznie może być co najwyżej kolegą. I proszę się nie obruszać, bo mężczyźni też zwracają uwagę na wygląd. Ostatnio byłam na "randce" z jednym takim. Widziałam kątem oka jak zlustrował moją figurę z góry na dół kiedy zdejmowałam płaszcz w restauracji.

Gość gość
każda leci na kase nawet te, które zarabiają i to nawet dobrze a na wygląd lecą bardziej niż mężczyźni

Gość gość
Nie każda, o sobie mogę tak powiedzieć. Jestem w związku od 10 lat, za mąż wyjść nie chce tzn nie mam takiej potrzeby. Spotkałam w swoim życiu kogoś kto zaskakuje mnie każdego dnia :D Ja z natury trochę pesymistyczna, On wielki optymista, rozśmiesza mnie każdego dnia i tylko On to potrafi-z taka osoba każdy dzień jest inny :) Ma środki do życia, pomógł mi się rozwinąć ale nie w tym rzecz . Ciężko było mu znaleźć kobietę która zaakceptuje go takim jakim jest. Jest najinteligetniejszym człowiekiem jakiego do tej pory poznałam ( imponuje mi to) ale nie jest też urodziwy z czego zdaje sobie sprawę Ja go kupuje ze wszystkimi niedoskonałościami ! :) Doceniam i wierzę w nas. Życzę wszystkim tego abyście nie kierowali się w życiu pieniędzmi i wyglądem, bo nie szata zdobi człowieka. Istnieje coś takiego jak szczęście, tylko trzeba dokonywać dobrych- przemyślanych wyborów.

Gość gość
To zależy od charakteru kto na co patrzy ale to nie prawda że kobiety mniej patrzą od facetów na wygląd, to bzdura bo patrzą tak samo.

Gość gośćjmpadaj
sluchaj,a dlaczego ładna kobieta nie może chcieć ładnego partnera?bo co?prawda jest taka że nawet brzydcy faceci marzą o pięknych kobietach to dlaczego my atrakcyne nie mamy patrzeć na wygląd?

Gość gość
jasne że można zakochać sie w kimś brzydkim ale pierwsze wrażenie to wygląd,taka prawda

Gość gość
A czy ja coś mowie że nie może? Może, jest to zrozumiale ale po co mydlic oczy innym i wmawiac że nie patrzą?

Gość gość
Można się zakochać w brzydkim ale nie od pierwszego wejrzenia to tylko dla pięknych zarezerwowane.