Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smutna

Polecane posty

Gość gość

Jestem z facetem który ma problem z piciem wiedziałam w co wchodzę ale bardzo chciałam mu pomoc z tego wyjść niestety na dłuższą metę to nie wychodzi obiecuje poprawę itp po czym kilka dni z rzędu koledzy picie mnie olewa .. Mnie to bardzo boli bo go kocham i juz nie wiem co mam robic .. smutas.gif on chyba nie widzi problemu bo dla niego to ze napije sie 2-3 razy w tyg jest Malo i twierdzi ze sie zmienił .. . Wszystko jest takie chore .. Jest wspaniały itp jak nie pije od 3 dni znowu sytuacja ta sama koledzy picie a ja ? W d***e mnie ma nawet nie raczy napisać choc twierdzi ze mu zalezy i kocha . Rozmawialam z jego mama dzisiaj i powiedziała mi ze po pracy wyszedł z domu i idzie pic skoro z nim nie jestem to może a i tak to robił . Powiedziałam mu tak bo myślałam ze się ogarnie a on ewidentnie i tak ma to gdzies

Gość gość
Skoro wiedziałaś w co wchodzisz, to czego teraz narzekasz i czego chciałaś go zmienić? On lubi pić i to jego sprawa, a ty nie zgrywaj samarytanki i albo zaakceptuj, albo poszukaj sobie innego faceta.

Gość gość
Dlatego ze mi obiecywał nie raz ze przestanie ! Nie prosze o komentarze tego typu! J:\ sprawia Ci radość jak komuś pojedziesz jesli tak to daruj sobie

Gość gość
Ale ja po tobie nie jadę tylko przedstawiam fakty, ON LUBI PIĆ i żadnymi prośbami tego nie zmienisz, bo gdyby chciał przestać to by nie pił, proste jak budowa cepa! Możesz mieć nadzieję, możesz się łudzić, wierzyć w obietnice, ale to i tak będzie g****o warte.

Gość gość
Zdążyłam sie o tym przekonać :( tylko ze bardzo go kocham i nie potrafię patrzeć jak sobie marnuje życie

Gość gość
Ale to jest jego życie, tak sobie wybrał i tobie tak naprawdę nic do tego, on jest dorosły.

Gość kamilijka
alkoholika który nie chce sie leczyć nie warto kochać bo to egoista,gdyby cie kochał mimo swojej słabosci chociaż spróbowałby pojśc na terapię,ja wiem jedno że nigdy już nie pokocham żadnego nałogowca,szkoda zycia,będziesz samotna w związk

Gość gość
Juz w jednym związku takim bylam .. Myślałam ze on mimo swoich zapewnień sie zmieni bo na prawdę jest cudownym facetem .. Jestem w ciąży 8 miesiąc wybraliśmy imię dla malej wszystko było dobrze ale od 3 dni ma mnie gdzies nie pisze nic a ja z jednej strony mam dość a z drugiej tesknie