Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jedynaczka1

MOJE DZIECKO NIE LUBI JAZDY SAMOCHODEM

Polecane posty

Gość Jedynaczka1

Jestem załamana reakcją mojego 3 miesięcznego niemowlaka na jazdę samochodem.Gdy jedziemy, dziecko zaczyna płakać.Dla mnie to dziwne ponieważ dzieci uwielbiają jazdę samochodem.Mam starsze dziecko i od małego lubi jezdzić i zasypia.Czy znacie jakiś sposób żeby maluch polubił jazdę samochodem?

Gość gość
Duzo dzieci placze w aucie jakby je obdzierali ze skory, to jest mit ze wszystkie kochaja samochod... ja staralam sie jezdzic w porach drzemek, puszczalam piosenki, ktore lubil, potem jak juz sie az zanosil placzem to puszczalam youtuba na telefonie (musialam jechac np 40 km do domu). Teraz juz sie oswoil z autem i o ile ma jakies zabawki w lapce i jest widno to sie nie nudzi, ma 10 miesiecy. Po ciemku dalej nie lubi. A, no i kupilam takie specjalne lusterko zebysmy sie widzieli nawzajem, ale to jak juz mial tak z 5 miesiecy.

Gość Jedynaczka1
Samochodem jezdzimy w dzień, nigdy w nocy.Nie pomagają piosenki z bajek, suszarka włączona na telefonie i inne gadżety, jestem załamana.Dziecko ma zaledwie 3 miesiące,może gdy dziecko będzie troszkę starsze, wówczas będzie lepiej?

Gość Fajnie jest
Gdy dziecko będzie starsze przyzwyczai się do jazdy autem.Daj zabawkę do rączki, grzechotkę, puść muzykę.