Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak zaplace za opony letnie do auta 1500 zł w sumie,to sporo ?jak myslicie?

Polecane posty

Gość gość

czy jak zaplace za opony letnie do auta 1500 zł w sumie,to sporo ?jak myslicie?

Gość gość
bo zona sie kloci ze mną ze przeplacam.. place prawie po 400 zł za jedną opone.czy to za duzo wg was?zona uwaza ze mozna kupic taniej ale ja mowie jej ze to nowe opony i japonskiej marki ,a nie syfy za 100 zł.

Gość Ewa333333
to dwa razy więcej niż ja wątpię, żebyś pojeździł na nich dwa razy dłużej niz ja opony są policzone na ok. 5 lat więc sam sobie odpowiedz, przepłacasz czy nie lecisz jak dureń na markę, której pies z kusą nogą nie zauważy

Gość gość
Mógłbyś kupić za dwieście za szt. i wyjebać dwa razy szybciej nie zastanawiając się czy równomiernie się zużywają. No chyba że masz dwa komplety felg i byś ich nie ściągał.

Gość gość
za 300 też można kupić bardzo dobre

Gość gość
Między 100 a 400 jeszcze trochę jest. Wszystko zależy ile jeździsz. Ja nigdy nie wydałem na opony więcej niż 1000.

Gość gość
Ale ja kupuje marki YOKOHAMA.myslicie ze nie warto placic za nie tyle? i tak jest to promocyjna cena.normalnie jedna opona byla po 650 zlotych.jezdze codziennie do pracy i nie tylko do pracy.

ja codziennie robię 100 km i jakoś dębica też daje radę i nie muszę mieć jokohamy no, ale ja nie jestem jaśniepan z markowymi metkami wszytymi w rękawki wyciągnij sobie tylko te wiechcie z butów, bo bedą słabo wyglądać przy tych superjapońskich oponach :)

Gość gość
JA KUPUJE ROZMIAR 205/50 I R 16

Gość gość
mam japonskie auto to kupuje yokohame.wydawalo mi sie ze sa super dobre. jezdze toyotą:)

Gość gość
KUP BIEZNIKI ZA 80 ZLOTYCH I TEZ BEDA SUPER

Gość gość
to normalna cena. ja do bmw place za moje opony 5600 zł jedna opona do mego bmw kosztuje 1200 zlotych ,ale ja mam 19-stki i continental :)

Gość gość
Tyle ja place za jedna oponę biedaki buhahaha

Gość gość
warto dać 1.500 ale za najlepsze opony, np. GoodYear czy Continental za Yokohamy nie dałbym więcej jak 1.000 :p

Gość gość
a w czym yokohama jest gorsza od continentala????chyba zartujecie

Gość gość
poczytaj coroczne testy opon, to się dowiesz w czym są lepsze GoodYeary a jak jeździsz 10 km do roboty i 2 km do marketu, to dyskusja w ogóle jest zbędna - kupuj najtańsze, znacznie poniżej 1.000 :p

Gość gość
Wejdź sobie tutaj: https://oponafelga.pl, oni mają najtańsze opony na rynku. Mogą spokojnie konkurować z wielkimi sklepami. Wyjdzie cie taniej, przesyłka jest za darmo.

Gość gość
To zależy jaki to model opon. Według mnie dość dużo. A na pewno da się znaleźć dobre opony premium taniej. Ja znalazłem znakomite opony w dość przystępnej cenie w http://speedgum.com.pl/ , to naprawdę dobra firma.

Gość biznesmenka_
A jakie opony letnie polecacie? W tym roku jeszcze są stare, ale pewnie w przyszłym trzeba będzie pomyśleć o nowych. Widzę, że w tym rankingu na pierwszym miejscu są Continental http://www.testyopon.pl/ranking . Faktycznie warto kupić?

Gość ławka
Jeśli jeździsz dużo to lepiej kupić markowe opony, a zaoszczędzić na miejscu w którym je kupujesz. Ja tak robię i kupuję przez internet na ring opony

Gość aleksanderzz
Moim zdaniem dobą oponę można kupić za 200-250 złotych. Ja teraz kupowałem tomkety i zapłaciłem 200 z groszami za jedną. No ale jak ktoś chce mieć za 1500 to nikt mu przecież nie zabroni.

Gość midor
poszukaj tutaj https://tyresinternationalgroup.com/ oni mają bardzo dobre ceny a wybór jest taki że znajdzie wszystko co tylko chcesz. nie ma sensu przepłacać za taki sam produkt, a tu ci jeszcze za darmo przyślą gdzie chcesz

Gość gość
dla mnie cena trochę kosmos :D no ale wiadomo, jak się chce, to można. Chociaz można tez kupić dobre opony w dobrej cenie - i warto o tym wiedzieć. Np. w logistyce opon, mają świetne ceny. Więc w tym wypadku wysoka jakosć nie musi się wcale równać wysokim cenom

Gość gość
W sklepie na stronie www.amj-opony.pl masz dużo różnych opon może akurat coś dla siebie znajdziesz. Ja u nich brałem zestaw do BMW i jeździ się na nich bardzo dobrze, trzymają się nawierzchni dużo lepiej niż ich poprzednicy...