Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza czy nie

Polecane posty

Gość gość

Planuje dzieciątko i nie mogę się doczekać.Moja owulacja wypadla w sobotę 9.04 Czułam kłucie jajników tak ze ledwo chodziłam. Sex odbył się 4.04 w poniedziałek w nocy do konca. W piątek 8.04 również byl ale mój partner nie skończył. Dodatkowo kochaliśmy sie w poniedziałek rano dwa dni po owulacji. Wieczorem miałam plamienie koloru brązowego. Minęlo 7 dni od owulacji. W międzyczasie miałam dziwne klocie jajników. Jakby ktos wbijal igle.Mam zgagę i lekko wrażliwe sutki.

Gość ula3245
Badałaś progesteron? Kłucie jajników nie zawsze jest sygnałem że jest owulacja. Jajniki kłują zazwyczaj jak pracują. To kłucie podczas owulacji bardziej przypomina kolkę zazwyczaj z jednej strony. Lepiej już obserwować śluz. Pytam o ten progesteron bo przy staraniach o dziecko jego prawidłowe wyniki są istotne, a kłucie jajników w trakcie fazy lutealnej i brązowe plamienia nie wskazują na prawidłowe wyniki. Chociaż moge się mylić a plamienie mogło być implantacją a kłucie jajników mieć jakąś inną przyczynę, ale radziłabym zwrócić na to uwagę gdyby jednak się okazało że to nie ciąża.