Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba się zakochałam

Polecane posty

Gość gość

Do mojej klasy chodzi chłopak. Obiektywnie - nie jest ładny, ja zresztą też nie. Na początku roku, kiedy się poznaliśmy, on tylko się na mnie patrzył. Potem okazało się, że będziemy siedzieć razem na fizyce. Potem ciągle się na mnie patrzył. Nawet na lekcji - pisał coś pisał i popatrzył się na mnie. Nawet na przerwiestał przed kolegami i patrzył się, kiedy ja też się popatrzyłam w tym samym czasie - odwracał wzrok. Starałam się być jak najlepsza z wszystkiego - a przede wszystkim z WF-u. Niestemy czasami nie trafiam nogą w piłkę, i wszyscy podałą do wszyatkich oprócz mnie. Potem stwierdziłam, że jednak lubię go i teraz ja patrzę się na niego. To przyniosło taki skutek, że on tylko czasem popatrzy się na mnie. On czasami ze mną żartuje, ja też mu opowiadam suchary. Jak np. on powie coś śmiesznego a ja się zaśmieję, potem ciągle to powtarza. Na WF kiedyś stałam i patrzyłam się na niego, bo robił jakieś sztuczki z piłką jak zauważył, że się patrzę zaczął dalej robić te sztuczki to się lekko uśmiechnęłam, tylko, że moja koleżanka się w nim zakochała, znaczy ona podrywa wszystkich WSZYSTKICH chłopaków z całej szkoły. Nie wiem już co o tym myśleć Przepraszam was za to, że takie długie, mam nadzieję, że ktoś się pofatyguje, i przeczyta moją historię. Proszę o porady.

może zaproś go na wspólny spacer? a jeśli nie chcesz tak z "grubej rury" to np kup dwa bilety do kina, powiedz np. że wygrałaś w konkursie i w sumie nie masz z kim pójść i rzuć od niechcenia " Może Ty chcesz?" , jeśli nawet odmówi, powiedz, że i tak pewnie będzie głupi film i najwyżej zaprosisz kogoś innego. Powodzenia!

Gość gość
spacer - dzielą nas trzy miejscowości, a kino odpada bo mieszamy na wsi, do pobliskiego kina 50km. :( okropna sytuacja

Gość gość
poza tym - cholernie się wstydzę :(