Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona1995

Były nagle szuka kontaktu

Polecane posty

Gość Zagubiona1995

Witam was moje drogie :) chciałbym poruszyć z wami pewien temat który mnie dręczy od pewnego czasu i nie potrafie sobie wytłumaczyć zachowania mojego " eks" skąd to wynika .... A wiec zacznę od początku jakies 4 miesiące temu rozstaliśmy się po 3 latach związku tak naprawdę to on to zakończył .... Ja płakałam cały czas dzwoniłam nie potrafiłam tego zrozumieć a jak proponowałam spotkanie i chciałam po prostu porozmawiać to on mówił , że nie mamy o czym :)! Wiec po jakimś czasie urwałam kontakt z mojej strony i przestałam sie odzywać .... Po 2 tygodniach zadzwonił do mnie i pyta czy u mnie wszystko dobrze ?!?!?! ( o co mu chodzi przecież nie mamy o czym rozmawiać ) jeździ koło mnie zauwazylam to tez i nawet mu o tym powiedziałam tompowiedzial ze z nudów :) .... Przez telefon pyta czy mam chłopaka ... Po kilku dniach na trafiliśmy na siebie znowu przez przypadek w mieście zaproponował kawę ja oczywiście sie nie zgodziłam porozmawialiśmy troche i poszłam ... Ta rozmowa tez była dziwna bo podczas niej szukał pretekstu zeby mnie dotknąć :) czy ktoś potrafi mi racjonalnie wytłumaczyć po co nagle pyta sie czy u mnie wszystko dobrze ??? Ja sie oswoiłam juz z tym faktem ze nas nie ma i nie bedzie i teraz znowu jakis kontakt i mętlik w głowie :( moze tez ktoś tak miał , napiszcie co myślicie ...

Gość gość
Pies ogrodnika, i tyle. Co za banał, co za żałosny typ! Odchodzi ale gdy przestajesz się nim interesować, nagle czuje się zaniepokojony. Bo może masz już kogoś, może lepszego? Chce swoje ego podbudować zapewnianiem siebie o tym, że nadal cię pociąga. Chętnie zrobiłby sobie z ciebie takie pogotowie seksualne, że w razie czego jesteś na podorędziu. Zlej go po całości. Pokazał ile jest wart i żal tracić na niego czas.

Gość Zagubiona1995
Czyli dotknęło bo go to gdyby pojawił sie ktoś inny ? :) wcześniej mowil mi ze mam sobie znaleść chłopaka a on nic do tego nie ma wręcz przeciwnie

Gość Village
Ja na Twoim miejscu już bym sobie nim nie zawracała głowy. Skoro on Cię olał i nawet nie chciał Ci poświęcić kilku minut na rozmowę to dlaczego Ty masz to robić? On myśli, że nie będziesz sobie potrafiła znaleźć kogoś lepszego i chce tym podbudować swoje ego. Na Twoim miejscu jeśli się nadarzy okazja to nawet nakłamała bym mu, że interesuje się Tobą jeden bardzo przystojny i mądry mężczyzna, ale nie wiesz czy dać mu szansę. Wtedy sobie pomyśli, że nie tylko on jest samcem na tym świecie i tymi słowami "dostanie po pysku". Skoro on się nie liczył z Twoimi uczuciami to Ty też tego nie rób.

Gość gość
Moja koleżanka tak miała. On to robi bo chce, żebyś za nim biegała. Tylko tego mu brakuje. Gdyby było inaczej to usłyszałabyś od niego, że tęskni. Jeśli tego nie urwiesz to będzie Cię zwodził miesiącami. Olej go.

Gość gość
Czyli dotknęło bo go to gdyby pojawił sie ktoś inny ? usmiech.gif X Tak, ale nie dlatego, że Cię stracił. To typ, który chce, żeby dziewczyna płakała po nim miesiącami i każdego faceta uważała za gorszego od niego :P

Gość gość
Na Twoim miejscu jeśli się nadarzy okazja to nawet nakłamała bym mu, że interesuje się Tobą jeden bardzo przystojny i mądry mężczyzna, ale nie wiesz czy dać mu szansę. X Głupi pomysł. On domyśli się, że kłamiesz bo chcesz, żeby był zazdrosny, albo pomyśli, że wahasz się bo wolisz jego.

Gość gość
wcześniej mowil mi ze mam sobie znaleść chłopaka a on nic do tego nie ma wręcz przeciwnie X Czyli dał Ci do zrozumienia, że już mu nie zależy i istniejesz dla niego góra jako kumpela. Jak na siebie wpadniecie to pogadaj z nim chwilę jak ze znajomym i nie przyjmuj żadnych zaproszeń.

wcześniej mowil mi ze mam sobie znaleść chłopaka a on nic do tego nie ma wręcz przeciwnie X Czyli dał Ci do zrozumienia, że już mu nie zależy i istniejesz dla niego góra jako kumpela. Jak na siebie wpadniecie to pogadaj z nim chwilę jak ze znajomym i nie przyjmuj żadnych zaproszeń. X Jak ktoś jest słabym aktorem to się domyśli :D ale większość kobiet jest inteligentna i da sobie radę z taki zadaniem, a kto zna brak swojej wartości to się podda, proste :)

Gość Zagubiona1995
Faceci są strasznie skomplikowani :) on nie jest pępkiem świata i macie racje muszę go olać tylko że za każdym razem gdy to robie i zapominam to on powraca jak bumerang .. I mam mętlik w głowie i moje uczucia powracają ... Juz sie nie mogę doczekać aż wyjadę z mojego miasta ... Bo tutaj ciagle na siebie wpadamy ..

Gość Zagubiona1995
A aktorem to on jest świetnym : ) powinien Nobla dostać dowiedziałam sie od naszych wspólnych znajomych , że mu sie teraz swietnie żyje bezemnie :) wiec mu powiedziałam ze najważniejsze , że jest teraz szczęśliwy i dobrze mu sie żyje a on ze nie prawda ze wcale tak nie jest ... Wtf ....

Gość gość
Jak go spotkasz na ulicy, powiedz "cześć" i nie masz czasu,idziesz dalej. Szkoda czasu na takiego typa, tylko ci w głowie miesza, a i tak nic z tego nie będzie. Skoro stwierdził, że nie macie o czym rozmawiać, to z nim nie gadaj.

Gość gość
przeciez to jest proste,co tu rozkminiac:facet jak malpa-nie pusci jednej galezi,jak nie trzyma dobrze juz drugiej czyli gdzies tam mu nie wyszlo wiec wraca i probuje.Jeszcze jest z tamtą,juz probuje powtornie do poprzedniej uderzac. Odgrzewany to najlepszy bigos u cioci Jadzi na imieninach hehe a nie związki.

Gość gość
Jemu chodzi o siebie a nie o ciebie. Ty jesteś mu obojętna, dał ci już to odczuć zrywając z tobą. Teraz to jego ego domaga się dowodów że jest super. Daj sobie spokój, nie warto oglądac się za siebie (a jeśli już to tylko po to aby upewnić się że to palant)

Gość gość
Autorko,zgadzam sie z dziewczynami. Przezylam to samo co Ty (twoj opis to jakbym czytala o sobie i swoim eks) . urwij kontakt najszybciej jak mozesz dla wlasnego komfortu i zdrowia psychicznego, To egoista i toksyczny typ. Mysli o sobie i nigdy sie nie zmieni.

Gość gość
Autorko Facet zerwał,zostawił Cię a jak Ty prosiłaś o rozmowę to zwyczajnie olał Cię.Pogodziłaś się z tym,dotarło do Ciebie,ze to on Ciebie zostawił,ze nie masz u niego już żadnej szansy( przecież tyle razy próbowałaś) no i swoje wycierpiałaś Teraz jak on szuka z Tobą kontaktu to Ty masz mętlik w głowie? A nad czym tak się zastanawiasz?"bo uczucia powróciły" jakie uczucia? już zapomniałaś jak Cie potraktował?