Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawaliłam

Polecane posty

Gość gość

Zachowałam się wobec jednego faceta w sposób okrutny, chamski. Zraniłam go, skopałam mu samoocenę. Niestety refleksja przyszła po czasie. Minęło ok. miesiąca. Strasznie chcę go przeprosić, ale nie wiem czy już nie za późno.

Gość wolę samotność
ale zasłużył na to czy po prostu chciałaś tak bez sensu mu dowalić?bo może zrobił coś co ty w taki a nie inny sposób odebrałaś i wyładowałaś gniew na nim i frustrację,ja np nigdy ludziom nie do******lam ot tak jeśli są ok wobec mnie

jeżeli uważasz, że Twoja reakcja była niewspółmierna do okoliczności to przeproś za to, co uważasz, że było błędem

Gość gość
wolę samotność dziś Nic złego nie zrobił. Po prostu odtrąciłam go w bardzo nieelegancki sposób.

Gość gość
Już za późno na przeprosiny i daj mu spokój, pokazałaś swoje prawdziwe oblicze i facet musiałby być debilem aby chcieć się z tobą zadawać.

Za złe zachowanie możesz zawsze przeprosić,ale tak, aby nie myślał, że zmieniłaś zdanie co do zasady. Warto czuć się ok. więc przeproś, jeżeli Cię to gryzie

Gość gość
gość dziś Nic złego nie zrobił. Po prostu odtrąciłam go w bardzo nieelegancki sposób. xxxxxxx A można odtrącić w elegancki sposób? Może jeszcze z wdziękiem i gracją xd Skoro go odtrąciłaś to już mu dooopy nie zawracaj.