Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość nr 123

Ogromny lęk przed operacją.

Polecane posty

Gość gość nr 123

Co zrobic zeby nie oszalec do tego czasu? Proszę o rady.

Gość gość
Jako weteranka w ilości przebytych operacji (6) powiem Ci, że najwazniejsze by nie nakrecać sie za bardzo. Warto mieć fajna książkę na pobyt w szpitalu internet oraz przyjaciółkę. Ja sie pocieszlam za każdym razem że setki ludzi były w takiej sytuacji, trzeba to przejść i później już z górki.

Gość gość nr 123
Dzieki za odzew :-) No nie wiem czy z gorki, bo ja mam endometriozę i sporą torbiel. Lekarz juz wspomnial, ze takie guzy lubia odrastac :-( Poki co od paru m-cy lykam lek Visanne, zeby zmniejszyc to dziadostwo i niedlugo operacja. Nigdy nie mielal pelnej narkozy...

Gość gość nr 123
A ja kto zrobic zeby sie nie nakrecac? ;-)

Gość gość
Spoko po narkozie wiekszosc ludzi czuje sie w miare, jestes oslabiona senna i tyle. mnie 20 lat temu po narkozie mdlilo a tym razem tylko troche, po 2 h od operacji wstalam do wc.. takze tego. bedzie dobrze. zasniesz a jak sie obudzisz bedzie po wszstkim :*

Gość gość
po prostu sobie powtarzaj ze musisz to usunac dla swojego zdrowia i bezpieczenstwa ..

Gość gość nr 123
No tak, racja.... Najwazniejsze, ze marker nowotworowy nie jest wysoki, ale jak odbieralam wyniki to trzesłam się jak osika ;-) Czy to zycie musi byc takie stresujace?