Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PłaczącaAnna

Poronienie co trzeba wiedzieć przed zabiegiem?

Polecane posty

Gość PłaczącaAnna

Dziewczyny... Jutro idę na zabieg łyżeczkowania, napiszcie mi proszę wszystko co powinnam wiedzieć na ten temat :(

Gość gość
Musisz być silna i pamiętać, że poronienie to nie wyrok! Moja koleżanka poroniła dwa lata temu, teraz ma roczne bliźniaki!

Gość gość
Żeby przy następnym ****ańsku samiec szybciej wyją ! :D

Gość Poronilam pl
Jeżeli szukasz informacji, które pozwolą Ci się przygotować - zajrzyj na nasz portal poroniłam.pl http://www.poronilam.pl/przed-poronieniem/ Napisz do nas lub zadzwoń, wytłumaczymy Ci wszystko i pomożemy jak tylko będziemy mogły!

Gość gość
Miało być: RU/CHA/ŃSKU! Pierd/olona c***o/wata poprawność! :D

Gość gość
Nie dość że kur/wy się ry/pią,potem skrobią to jeszcze wyłudzają zasiłki! To już przesada i szczyt kur/estwa! Trzeba z tym skończyć!

Gość gość
co masz wiedziec, ten zabieg, to nic szczegolnego. Tez to przerabialam 5 lat temu. Dostaniesz tabletke na poronienie, po jakims czasie zaczniesz krwawic, wezma cie na sale operacyjna, dadza narkoze, i jak sie obudzis, bedzie juz po wszystkim. Musisz sie nastawic na bol i krwawienie po zabiegu przez pare dni. My 4 miesiace po zabiegu znowu zaczelismy sie starac i za pierwszym razem zaszlam w ciaze, dzis syn ma 3 lata. Teraz znowu jestem w ciazy z drugim. Bedzie dobrze, zobaczysz. Trzymam kciuki!

Gość gość
do goscia z 15:22. Twoja stara tez sie rypala jak kur/wa i urodzila taka gnide jak ciebie. Tez powinna cie byla wtedy wyskrobac..

Gość gość
a teraz przez taka kur/we jak twoja stara lazisz po swiecie z zatruwasz innym zycie.

Gość gość
I jak? Wszystko ok? Opisz proszę jak to wyglądało

Gość gość
nastaw sie na ból ale psychiczny. niemniej pamietaj ze to nie wyrok, bedzie dobrze! glowa do gory-mowie ci to ja, po 2 poronieniach, obecnie mama cudownego dziecka :)

Gość gość
Przeżyłaś?