Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SABINAKa

SANEX zel dermo pro hydrate dezodorant antypersp dermo 7in1 protection

Polecane posty

Gość SABINAKa

jestem w trakcie testowania produktow SANEX,czy ktoras z was uzywa? testuje juz ponad tydzien i co moge powiedziec ciekawego o zelu?wiec zaczneod opakowania w sumie nie rozni sie duzo od inych butelek zeli ale to ma bardziej poreczny ksztalt i lepiej uklada sie w dloni.Jesli chodzi o skore to zauwazylam ze skora jest dobrze nawilzona miekka gladka i co dla mnie wazne przestala mnie tak swedziec skora a mialam czesto problemy ze swedzaca skora zwlaszcza po kapieli,wiec daje duzego plusa Dezodorant antyperspirant;zaoroczyl mnie wygladem , pierwszy raz spotkalam sie z takim ksztalte kulki.Jest bardzo poreczny i praktyczny gdyz caly czas stoi do gory nogami dzieki czemu nie wysycha jesli chodzi o skore od pachami, dziala dobrze przeciwpotnie nie powoduje brzydkiego zapachu,dobrze sie wchlania szybko wysycha i ladnie pachnie.Daje Plusa

Gość gość
Też jestem w trakcie testowania. Żel jest bardzo fajny i mocno się pieni. Nie potrzeba dużej ilości zużyć. Fajnie nawilża skórę. Antyperspirant, też jest super. Neutralny zapach, śladów nie zostawia. I opakowanie, które stoi do góry nogami :) Godne polecenia oba produkty

Gość gość
a mnie cos slabo sie pienil :(

Gość kaaaasienkaaa
Ja rowniez testuje kosmetyki sanex dzieki streetcom. Z antyperpirantu jestem bardzo zadowolna. mniej sie poce. ma sliczny zapach. zel pod prysznic bardzo dobrze mi nawilza skore i tez ma sliczny zapach. jeden minus na zel to malo sie pieni. ale ogolnie kosmetyki godne polecenia. zdecydowanie kosmetyki stawiają na zdrowie skóry. Brawo Sanex