Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

perlux moje testowanie

Polecane posty

Gość gość

Mam właśnie okazje testować perły piorące Perlux - jestem po praniu białych rzeczy i muszę przyznać, że jestem zadowolona. Przede wszystkim perełki wyprały ślady po make up na moich koszulkach i nie zostawiły smug po praniu jak to się czasem zdarza. Wyprały też ubrania moich dzieci z błota, jedzenia i niewiadomo czego jeszcze. Jestem na tak.

Gość gość
WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!! WON żałosna reklamowa ŚCIERO!!!