Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnia123456

samotność, chęć śmierci

Polecane posty

Gość samotnia123456

mam doła pokłóciłam się z mamą bo porównałam ją do taty no nie do końca bo aby w jednej kwestii że oboje są nieodpowiedzialni cały czas wciągali mnie w swoje kłótnie od swojego rozstania gdy miałam osiem lat teraz jestem dorosła i nadal to robią ja mam dojść i im to powiedziałam że niszczą moje życie bo mam 20 lat a nie potrafię nawiązać kontaktu z ludźmi bo im nie ufam wiem że zdradzą oszukają skrzywdzą nie mam znajomych z którymi się spotkam w wolnym czasie wszystkie znajomości ograniczałam do szkoły pracy a teraz kiedy im powiedziałam aby dali mi spokój bo mam ich dojść że za dużo wiem ich to nie obchodziło robią to dalej tata z którym kontakt dopiero odnowiłam zwala winę na mamę a ona że tata dobrze się bawi bez nas mnie i rodzeństwa ja mam swoje zdanie i myślę że tata zwala winę na mamę ale to on zdradził i to on ją zostawił z dziećmi nie obchodziliśmy go jako rodzina a mama nie potrzebnie nas w to wciąga i w emocjach powiedziałam że są debilami obydwoje i myśli że tacie aby tyle ale nie wie że gdy tata powiedział że to przez mamę to ją broniłam że sama nas wychowała a on nie może mieć pretensji bo jak nas zrobił to powinien wychować a nie zdradzać i porzucać tego jej nie powiedziałam i nie powiem bo też mnie boli co następnego dnia w następnej kłótni usłyszałam że ona nie ma córki za to że nazwałam ją debilem boli mnie że nigdy nie czułam miłości że gdy źle się czułam i nie wiedząc co mi jest chodziłam po różnych specjalistach mówiła "że ją wykończę, ale jej się udałam" myślała że zmyślam a gdy okazało się że mam guzy do wycięcia na początku po operacji dała mi lekkie współczucie ale gdy mówię ze nadal czuje się źle wraca z tymi słowami otuchy już boje się jęknąć o zwykłym bólu głowy... wiem mama mnie kocha jak resztę rodzeństwa ale czasem czuje że tak nie jest a tata wiem że jakoś tam kocha i cierpi ale też tego nie czuje wiem ze się użalam nad sobą ale za dużo tego że i zdrowie nawala i to że nie mam znajomych plus żadnego chłopaka i do tego kłótnia z mamą ja mam doła co robić p.s. to że nie mam chłopaka nie znaczy że jestem aż tak brzydka jestem raczej przeciętna ale zamknięta w sobie

Gość mirobor
Wkurzają mnie tacy jak ty. Chodzą, ględzą, smęcą, zatruwają życie innym. Ludzie mają na głowie dramaty, stracony dobytek, chore dzieci, jeden koleś w necie ma boreliozę i 10 innych chorób a po górach chodzi... A tu jedna z drugą się użala nad pierdołami. I dziwić się, że samotna jesteś - ludzie wyczuwają, że się użalasz, a nikt zdrowy umysłowo nie chce dodawać sobie cierpień i patrzeć na "ludzi z własnym światem".

Gość gość
a mnie wkurzają tacy złosliwi co to zawsze dowalą..każdy ma swoje problemy i odczuwa inaczej. Z postu wynika,ze to raczej rodzice zatruwali zycie córce a nie ona innym. Moim zdaniem nie powinnaś tak od razu skreślać ludzi,nie każdy oszukuje i zdradza,warto spróbować komuś zaufać :)