Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wytłumaczcie mi dlaczego się objadacie a potem macie pretensje do męża że zdradz

Polecane posty

Gość gość

Ja sie im po prostu nie dziwie, mam sąsiadke ktora zawsze byla szczupla ale kiedy zaszla w ciaze nie umiala sie powstrzymac, przy mnie wpierdzialala cały litr (!) lodów z pojemnika, popijała colą zagryzała chipsami, do tego pichcenie obiadków, zamawianie pizzy... potem płakała do mnie że jej facet ogląda sie za innymi. ludzie ja tez bylam w ciazy ale jak miałam nadmierny apetyt to jadłam ser biały, owoce, drób, choćby i na siłę. ale nie chciałam sie zapusic. najpierw sie zapuścicie a potem płaczecie...gdzie tu logika?

Gość gość
aleś durny.

Gość gość
Normalny facet nie odejdzie dlatego, że kobieta ma problem z obżarstwem. Normalna kobieta zna swoją wartość i nie przedkłada wyglądu ciała ponad swoją wygodę.

Gość gość
Mój mąż jest gruby i dlatego zamierzam go zdradzić. Mi się chyba też nie będziesz dziwić ma sie rozumieć

Gość gość
NORMALNA KOBIETA NIE PRZEDKŁADA SWOJEGO WYGLĄDU PONAD WYGODĘ???? czy ty wiesz co ty mowisz??? myslisz sie srodze...piękne laski uwazają co jedzą i ile...po to zeby sie podobac i sobie i innym zaden zdrowy facet nie poleci na góre tłuszczu ohydną. miarą normalnosci jest raczej umiejętność samokontroli a nie bycie wieprzem który ile widzi, tyle zje. a gdzie jakies poczucie estetyki jak aptrzysz w lustro?

Gość gość
Autorko a jak maz jest gruby to zona tez może go zdradzić ?

Gość gość
nie, jak facet jest gruby to będzie też na żonę zwalona wina że przytył

Gość gość
piękne laski uwazają co jedzą i ile xxx żeby czasem pan i władca nie zniechęcił się i nie poszukał sobie nowego wora na spermę. Rozumiem dbać o siebie DLA SIEBIE a nie dla kogoś, żeby ciało było traktowane jako gadżet Pana i Władcy.

Gość gość
dokładnie, skoro tak uważacie na swoje ciała (gadżety waszych samców) to co zrobicie za 20 lat, kiedy nawet medycyna estetyczna nie pomoże i wasz pan poszuka sobie świeżej 20-latki? Przecież więź duchowa nic nie znaczy, jeśli w majteczki rozm s są już za małe. Bo wasze ciało nie będzie mu już odpowiadać.

Gość gość
ja jestem szczupła, zgrabna a mąż i tak mnie puścił kantem....

Gość gość
Sa tez takie co sie nie obzeraja a sa grubsze , ja do 40 roku zycia nie przekroczylam 50 kg , po drugim porodzie 8 lat temu wazylam 47 kg. Jem malo , ruszam sie sporo , do pracy jezdze 8 km na rowerze w jedna strone , dzisiaj na liczniku mam jedno jajko , kromke chleba razowego z chuda wedlina , banana i roladke wolowa z kasza , glodna nie jestem wiec juz jesc nie bede wypije tylko herbate bez cukru bo nie lubie slodkiego smaku co za tym idzie nie jem slodyczy i nie pije napojow Moj organizm poprostu przestal spalac i trawic

Gość gość
Hej coś na ten temat ale nie do końca, czy uważacie ze kobieta 35 lat w rozmiarze 42 to już Góra tłuszczu ?

Gość gość
No ja żre na potęge i sie w ogóle nie ruszam a jestem chuda jak szczapa. Mąż sie odżywia zdrowiej ode mnie i ma więcej ruchu a jest gruby

Gość gość
Wiesz czemu ludzie sie zdradzaja autorko? Bo albo zdradzany jest poy*****, albo nigdy sie nie kochali tak jak powinni. Wiez byla za slaba. Dodatkowe kg i celulicik tu nie graja roli.

Gość gość
racja chociaż czasami to zdradzający bywa p******y

Gość gość
A co w przypadku choroby jakiejś ciężkiej czy innej fizycznej ułomności np. Po wypadku.. czy wtedy też można porzucić człowieka bo już nie jest idealny? Autorko... życzę Ci aby Cię facet zdradził gdy przypadkiem nie będziesz już taka z***bisra jak teraz

Gość gość
Lochy mają piękne wnętrze :classic_cool:

Gość gość
20.05 hahaha dokładnie :D W stukilowym cielsku całkiem sporo pięknego wnętrza się upchnie :D

Gość gość
dziś polecam badanie na obecność tasiemca/innych pasozytów