Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie zaliczył I olal czy to jakaś nowa moda teraz

Polecane posty

Gość gość
autorko a wy jak szybko poszliście do łózka? napisz coś więcej?

Gość gość
gość dziś x Ale takich normalnych kobiet jest dziś niewiele, wystarczy popatrzeć na to forum, kobiety ciągle na coś narzekają, a to facet ma za małego, a to jest za słaby w łożku, a to za mało zarabia, a to nie kupuje prezencików, nie zabiera na wakacje, do kina, do klubu, nie kupuje kwiatów, nie komplementuje, nie dzwoni, nie wysyła smsów, nie zmienia stausu na fejsie, itp, itd... faceci dziś mają przej/ebane, bo nigdy żaden nie będzie wystarczająco dobry choćby stawał na uszach, prędzej czy później kobieta się nim znudzi i poszuka sobie innego, według jej wyobraźni lepszego.

Gość gość
nie kochana, zadna nowa, ale moda istniejaca tak dlugo jak ludzkosc.bylo i 20, 50, 100 pare tys. late temu tak samo

Gość gość
A najgorzej to mają parki go/ło/du/PC/ów bo jak się takie dwie niedojdy spotkają to zaraz dzieciary, niekończące się problemy ekonomiczne i rozwód.

Gość gość
Spotykaliśmy się 3 miesiące.

Gość gość
a on cie tak olał ze nie odezwał się już nic do ciebie po seksie? to ze pochwali się kolegom to tez współczuję, ja przynajmniej nie miałam wspólnych znajomych. Ciąża się nie rpzejmuj , już bez przesady. Nie wiem jak ty ale ja wspolczuje kolejnemu facetowi, nim pojde do łóżka minie sporo czasu. Teraz niby tez nie było to tak szybko bo spedzilismy ze sobą kupe czasu a randek było ponad 10 i to wielogodzinnych.

Gość gość
Nie no sorki, 3 miesiące... w sumie to obcy facet bo po tak krótkiej znajomości to niewiele się wie o drugiej stronie i ty uwierzyłaś mu w czułe słówka, że mu zależy, że kocha, itd... ? Jeśli tak, to jesteś po prostu naiwna, bo co najwyżej mogło to być zauroczenie/fascynacja a to "uczucie" może minąć tak szybko jak się pojawiło.

Gość gość
A moze jestescie kiepskie w łózku? Przecież facet jakby was zaliczył i było by wow to chciałby jeszcze raz.

Gość gość
10 randek!!! Normalnie prawie Joanna D'arc! ;) A tak poważnie, to czemu wy kobiety się nie szanujecie i psujecie opinię nam wszystkim?!

Gość gość
3 miesiące to mało??? to wy ile z tym czekacie cnotki niewydymi rok czy dwa?hahhahah ludzie dorośli nie czekają z seksem tyle czasu

Gość gość
Teraz niby tez nie było to tak szybko bo spedzilismy ze sobą kupe czasu a randek było ponad 10 i to wielogodzinnych x hehehe faktycznie kupa czasu, 10 randek po kilka godzin, to pewnie znaliście się jak łyse konie :P

Gość gość
Nie mówcie że 3 mc lub 10 randek to duzo czy mało. To wszystko zależy od człowieka. Nawet na pierwszej randce można iść do łózka i potem stworzyć związek. Czas nie ma znaczenia. Jeżeli kobieta jest coś warta to facet nie zrezygnuje z niej bo juz dostał seks.

Gość gość
Owszem czas nie ma znaczenia, ale niestety idąc do łóżka w sumie z obcym facetem trzeba mieć na uwadze fakt, że nic z tego może nie wyjść i znajomość zakończy się na jednej nocy. Mając tę świadomość unika się ewentualnego rozczarowania.

Gość gość
Gość po tym odezwał się raz ale z zapytaniem czy pójdziemy razem do klubu. Nie mogłam więc odmówiłam. i na tym się zakończyło, bo od tamtej pory on nie miał już czasu na spotkanie.

Gość gość
a ktoś ci kazał uprawiać seks przedmałżeński?

Gość gość
Nie, nikt nie kazał ale wiele osób uprawia przed małżeństwem, nie czarujmy się.

Gość gość
gość dziś - stąd potem wiele rozczarowań i płacze w poduchę lub na Kafeterii.

Gość gość
Faceta trzeba testować i wystawiac na próby zeby sprawdzic czy mu naprawde zalezy zanim pojdzie sie z nim do łózka.

Gość gość
Gość z 22:12 jakie testy proponujesz?

Gość gość
Przede wszystkim test na HIV, HPV, WZW i inne choroby zakaźne :P

Gość Heniuś
Z drugiego forum: "kwiaty, spacery, kolacje, przez 3 miesiące, napier****em 50 zabiegaczogodzin, wydałem ponad tysia hajsu a ta dziunia nawet nie umiała dobrze obciągnąć z połykiem" - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :) I ciągle te pretensje, że faceci kłamią. A kto wymyślił to całe zabiegactwo? Czy to my, faceci, wymodziliśmy, żeby od dzisiaj, zamiast wziąć dwa wielbłądy i je wymienić na usłużną żonę jak zawsze, to mamy "zabiegać", "wykazać się", "przejść testy" itp. itd. etc. a w efekcie dostajemy albo wielkie g*wno, albo jakieś wiecznie sfochowane, wyemancypowane coś, pełne żalu, pretensji, roszczeń czy wymagań? Jesteście takie głupie czy tylko takie udajecie? Sorry, mam podejść i powiedzieć "siema, masz niezły tyłek, chcę ci tam wsadzić"? Nawet 5 minut nie chciałybyście spędzić obok faceta, który choć zbliży się do prawdy! Do kogo więc te pretensje potem? Chcecie romantycznego pie*dolenia, więc dokładnie to dostajecie - skąd te żale potem? Nauczcie się baby chociaż nie mieć pretensji o spełnianie waszych nierzadko chorych, śmiesznych czy absurdalnych zachcianek, to już będzie parę milimetrów do przodu :) I mówicie, że chcecie "normalnych" - g*wno prawda, na normalność nikt dziś nie poleci a już na pewno nie współczesna miejska laska - podchodzę i mówię "jestem normalny" a cizia "to super, marzyłam o kimś tak wyjątkowym" - hahahaha :) I "związki" - a jakich wy chcecie baby związków i co do nich możecie wnieść? Związek tradycyjny przecież odpada, bo współczesna dziunia zdanie mężczyzny ma za nic a tym bardziej pranie jego gaci - partnerski też wam śmierdzi drogie baby, bo trzeba nie dość, że się dokładać do czynszu to jeszcze być za ten związek współodpowiedzialnym, podejmować racjonalne decyzje, wyrzec się tradycyjnych przywilejów itp. Zostaje zatem związek frajerski - gdzie misio pierdzisio przynosi grzecznie wypłatę a w zamian może tylko "delikatnie zasugerować" swojej dominie, żeby nie dryniła zbyt mocno bo jej biedny slejw będzie płakał :) Tylko nawet na takie związki narzekacie: "mój facet to c*ota", "nie ma jaj", "ciepłe kluchy" - a ponadto nie każdemu facetowi odpowiada bycie frajerem, czy to tak trudno pojąć? Macie dużo lepiej od facetów baby, więcej praw i przywilejów, możliwości największe w historii ludzkości - kiedy w końcu zaczniecie z tego robić jakiś dobry użytek?

Gość gość
Henio proponuję wizytę u psychatry, może on cie wyleczy z nienawiści do kobiet i kompleksów. Niedobrze się robi jak się ciebie czyta. I nie masz racji, wartosciowa dziewczyna szuka normalnego, dobrego faceta a nie jakiegoś kłamliwego *****cza który gra niby zakochanego. Dla mnie taki facet to buc, ja osoabiscie nigdy nie bawiłam się czyjimis uczuciami a taki buc to robi , rozkocha, zaliczy i oleje zaraz po seksie. czy wy macie serca?

Gość gość
Nikt was nie wykorzystał. Jak trzeba wam nawciskać kitu żeby (w nagrodę) pójść z wami do łóżka to o co macie żal?

Gość gość
czy taki buc jeden z drugim pomyśli jak czuje się taka dziewczyna? nie oczywiście nie was to gooowno obchodzi. W obecnych czasach można bez kłamania znaleźć seks bo wiele kobiet puszcza się na lewo i prawo i szuka takich roochaczy. Ale nie wam sprawia frajdę udawanie zauroczonego, granie na uczuciach dziewczyny któóra traci głowę idzie z wami do łózka a wy dranie olewacie ją jak jakąś szmatę. wy możecie po czymś takim spać? bo ja bym nie porafiła bo by mi sumienie nie pozwoliło

Gość gość
Test tz sprawdzać jego zachowanie w jakichs danych sytuacjach. Facet moze udawac ale jesli mu naprawde zalezy to w danej sytuacji zachowa sie tak ze bedziesz wiedziec jak wazna jestes. Spacer, kino itp to każdy moze wymyślić. Facet dla którego jestes ważna nie bedzie chciał na ciebie wydawac kasy typu kino tylko wymysli cos orginalnego. Zabierze cie w miejsce dla niego ważne.

Gość gość
I wiecie co szanuję szczerego rooochacza który nie owija w bawełnę a już na pewno nie bawi się w zdobywanie kobiety tylko po to aby dostać seks. Można być rooochaczem ale przy tym nie kłamać i nie drwić z uczuć drugiej osoby.

Gość gość
23:13] Mnie zabierał w miejsca dla niego ważne, pełne romantyzmu randki a i tak chodziło o jedno wiec twoja teoria się nie sprawdza

Gość gość
"I nie masz racji, wartosciowa dziewczyna szuka normalnego, dobrego faceta" x Ktoś jeszcze wierzy w to kłamstwo? xD x "czy wy macie serca?" x Praktyka pokazuje, że okazanie wam serca kończy się jego wyrwaniem i ofertą przyjaźni po której następuje cisza. x "czy taki buc jeden z drugim pomyśli jak czuje się taka dziewczyna? nie oczywiście nie was to gooowno obchodzi." x To inni mężczyźni się wami nie interesowali tylko buce? I to buc został wybrany spośród wszystkich i zaproszony do łóżka? Bądź odpowiedzialna za własne decyzje. x "wy możecie po czymś takim spać? bo ja bym nie porafiła bo by mi sumienie nie pozwoliło" x Kobiety nie mają sumienia względem mężczyzn. Traktujecie nas dosyć utylitarnie.

Gość gość
"Zabierze cie w miejsce dla niego ważne." x Do własnego mieszkania xD

Gość gość
Heniuś prawdę napisał a z 23:05 to niech pianę z buzi zetrze.