Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pinioknio

Cosmedica w Tarnowie

Polecane posty

Gość Pinioknio

Jak zapewne wiecie, mamy dwie siedziby Cosmedici w Tarnowie. Chciałabym zapytać, jakie są wasze opinie na temat tej sieci aptek? Ja wcześniej robiłam zakupy w mniejszych, osiedlowych aptekach, ale od kiedy jest CosMedica, to tylko tak kupuję leki. Słyszałam też, że w ofercie mają dermokosmetyki, ktoś kupował u nich i może mi coś na ten temat powiedzieć?

Gość gość
No to prawda, że w swojej ofercie mają dermokosmetyki. Ja przez wiele lat kupowałam tanie kosmetyki w drogeriach i to spowodowało, że miałam spore problemy z cerą, bo dodatkowo były źle dobrane dla mojego typu skóry. Ale miła pani w Galerii Tarnovia doradziła mi, jakie dermokosmetyki będą dla mnie najlepsze, kupiłam i powiem wam, że nigdy nie miałam tak cudownie gładkiej i zdrowej cery. Polecam. Z ich oferta możesz się zapoznac na aptekacosmedica.pl

Gość Olinek Nieokraglinek
Mnie bardzo cieszy, że w naszej galerii Tarnovia znajduje się apteka Cosmedica. Nigdy wcześniej kupowanie leków czy dermokosmetyków nie było takie przyjemne. Obsługa jest kosmicznie miła, na dodatek można liczyć na ich fachową pomoc. No i promocje mają naprawdę wybitnie dobre, czasami da się złapac takie perełki w takich cenach, że głowa mała.

Gość Aldonix
Jest to moja ulubiona sieć aptek i bardzo się cieszę, że ma swoje siedziby również w naszym pięknym Tarnowie. Bardzo podoba mi się to, że zawsze mogę liczyć na pomoc konsultantów w sprawie wyboru dermokosmetyków.

Gość gość
Jeśli ktoś ma dość przepłacania za leki, to zdecydowanie powinien zacząć kupować w Cosmedice. Uwielbiam ich promocje, można dorwać leki w naprawdę super cenach. Mój ukochany za to zakochał się w suplementach. No i fajnie, że można zamówić leki do domu, kiedy się choruje i nie ma siły iść do apteki. aptekacosmedica.pl - tam jest wszystko

Gość copowiesznato
Cosmedica jest zdecydowanie najlepszą siecią aptek w Polsce. Ma coraz więcej siedzib, profesjonalną obsługę, która dba o klienta i bardzo dobre ceny i jeszcze lepsze promocje. Mam nadzieje, że w najbliższym czasie ich siedzib będzie coraz więcej, bo robienie tam zakupów to przyjemność, nawet z katarem ściekającym z nosa.