Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie to uczucie?

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest dostać kosza? Mnie nikt tak nie potraktował. Jestem ciekawa co się wtedy czuje? Podzielicie się wrażeniami?

Gość gość
Proszę. Chcę wiedzieć jakie uczucia targają taką osobą.

Gość gość
Przygnębienie, ogólne psychiczne rozbicie, niewiara w siebie, płaczliwość, nie wiem co więcej. Pozdrawiam.

Gość gość
Jak długo trwa taki stan biorąc pod uwagę, że starania o dziewczynę/chłopaka trwały kilka miesięcy?

Gość gość
Osoba która dostala kosza a kochała kogos to uczucie dosc specyficzne. Kocham kogos ale nie jest mi dane byc z nim bo jest zajety. Przezylam bol tak wielki ze ledwie z tego wyszlam. Płakałam pilam i staczalam sie na dno psychicznie. Facet zamieszał mi w glowie. Nadal go kocham. Ale juz nie placze i jest mi ciezko to staram sie byc twarda. Chcialam skaczyc ze sobą ale brakło mi odwagi. Tak mocno go kocham. Ale kiedys pewna starsza osoba powiedziala mi: milosc milosc i s zycie zyciem. Teraz skladam moj swiat w calosc. Powoli zdaje sobie sprawe ze lzy i to wszystko nie bylo tego warte..

Gość gość
I mimo ze nie mam z nim kontaktu to mijaja miesiace bol jest mniejszy

Gość gość
Ja poczułam się "głupio". Zrobiłam się wstydliwa w stosunku do niego, nie potrafiłam utrzymać kontaktu wzrokowego - traciłam przy nim pewność siebie, ale już mi przeszło, pogodziłam się z tym, że dał mi kosza i wróciliśmy do starej relacji - znajomi :)