Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mgość

Idziesz na randkę w ciemno...

Polecane posty

chcesz seksu, więc zakładasz ulubione majteczki w kolorze... (teraz Ty odpowiadaj, zapraszam do zabawy)

Gość gość
Czarnym, choć w takiej sytuacji lepiej bez. Zabierasz mnie do...

Widzę je spod delikatnej prześwitującej sukienki, są delikatne i małe wciskają się między poś, ladki i płatki c****eczki drażniąc i podniecając Cię. Zmieniłem zdanie. Miała być kawiarnia a jest restauracja w hotelu. Wiesz dlaczego bo po kolacji...

Gość gość
Ja nałożyłabym taką czerwień ze w oczy by biło.

Może dziś pobzykam. Wchodzisz specjalnie kołyszesz biodrami, nie masz biustonosza. Piersi bezwładnie kołyszą się. Widzisz skupione na nich oczy klientów i podnieca Cię to. I zastanawiasz w jakiej sytuacji byłaś tak podniecona. Było to...

Gość gość
Było to latem. Tak w ostatnie wakacje. Kołobrzeg i knajpa przy plaży. Tego wieczora akurat sama wyszłam obejrzeć zachód słońca...popijając drinka w tej knajpie właśnie.

Gość gość
Zostaw @ to napiszę:)

Gość Nowy w mieście
Bądź jak Tommy Lee Jones w Ściganym. Spokojnie erotomanie, chcę się tylko zalogować. ;) 🖐️

Gość gość
popijając drina zobaczyłam..........

Gość gość
Jak w drzwi kopie Bruce Lee :)

Gość gość
strasznie stara jesteś jak Brusa pamiętasz:(

... zobaczyłaś jak wchodzi. Wiedziałaś że to on. Czułaś to. Serce przyspieszyło, zaczęłaś szybciej oddychać. Mimowolnie wyprostowałaś się, chcesz pokazać swoje piersi które odruchowo nabrzmiewają. Twoja niepewność przekłada się na podniecenie, czujesz ciepło w kr_oczu. Tak to on, jest Twoim wyobrażeniem o doskonałym kochanku. Jest...

Gość gość
"Piersi bezwładnie kołyszą się. Widzisz skupione na nich oczy klientów" :D:D jebłem:D

Gość gość
Jest wysokim , dobrze zbudowanym brunetem z fantastycznym uśmiechem. Spojrzał i na pewno zorientował się że mój wzrok skupiony jest przede wszystkim na nim a w glowie mam już wyobrażenie tego jak jego dłonie i usta przemierzają każdy centymetr mojego ciała... Bezwstydnie na ciepłym jeszcze piasku, kiedy pewnym jest że nie jesteśmy zupełnie sami. Usiadł kilka stolików dalej...

Gość gość
chwile potem przysiadł sie do niego fantastycznie gibki afroeuropejczyk, spojrzał na ciebie na twoje wciaz falujące piersi a następnie zasmiał sie gromko i wpadli razem z przystojniakiem w ślimaka

Gość gość
kiedy twoje piersi zaczeły wpadać w niwbezpieczny asynchroniczny rezonans falując przy tym każdy w inną strone co spowodowane było ostrym szokiem, przysiadł sie do twojego stolika piegowaty rudy karzeł i powiedział: cesc jestem ksyssiek po czym usmiechnał się niczym lorg jaba w gwiednych wojnach

Gość gość
Haha no to by była porażka:P

Gość gośćkobietka
Pisz dalej autorze do mojego wpisu 6:30:)

Gość gość
przekonana, że to jakiś koszmar wstałas z zamiarem ucieczki jednak siła bezwładności falujących piersi, które gdy wstawałaś podskoczyły w góre, uniosły cie nad ziemie niczym wybuch niemieckiej miny jądra angielskiego sapera, uleciałas w góre rozbiłaś żyrandol i spadłas na doope co uchroniło cie przed niechybną smiercią czego potem żalowałas albowiem karzeł rzucił sie na ciebie z zamiarem resyscutacji jego cuchnący oddech sprawił zee zemdlałaś i obudziłas sie jako jego żona

Gość gość
nie musisz czekać też sie onanizuj

Gość gośćkobietka
W ogóle nie umiesz się bawić gościu:)

Gość gość
no dobra to inaczej. kiedy sie ocknełaś murzyn i sportowiec stali nad tobą ze ściągniętymi spodniami i sie onanizowali. ich ogromne penisy były nabrzmiałe a wielkie jaja biły o muskularne uda niczym dzwony w watykanie podczas wyboru papieża

Gość gość
poniewaz jestes katoliczką ukleknełas i z robiłaś to co każda katoliczka kiedy biją dzwony

Gość gośćkobietka
Przykro mi ale wersja autora, podoba mi się bardziej póki co:D

Gość gość
poniewarz murzyn miał minimalnie wiekszego wpadłas na genialny pomysł żeby zapakował ci do wilgotnej tzipki podczas gdy przystoniak będzie penetrował twó o***t. z powodu podniecenia nie przszkadzało ci nawet że karzeł wsadził ci do paszczy przy czym zdziwiło cie, że miał najwiekszego z nich wszystkich czego nie mogłaś jednak okazać grymasem twarzy rozciągniętej do granic wytrzymałości przez jego olbrzymiego kooootasa

Gość gość
wtedy to zapłakałaś ze szczęścia drugi raz w zyciu. pierwszy raz był kiedy okazało sie że twój kotek przezy upadek z 10 piętra po tym jak go wyrzuciłaś.

Gość gośćkobietka
Myślę że spokojnie jesteś w stanie sobie wyobrazić jeszcze dwóch penetrujących uszy:D miłego dnia

Gość gość
no dobra podniecajta sie dalej