Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam, od 5 lat przyjmuję tabletki antykoncepcyjne. 2 kwietnia doszło do zbliżenia z moim chłopakiem, który wszedł we mnie na dosłownie minutę po czym założył prezerwatywę, stosunek nie zakończył się wytryskiem w środku. Źle się czułam przed krwawieniem między jednym, a drugim blistrem postanowiłam zrobić test dzien przed krwawieniem(15.04), wyszedl negatywny. Dostałam obfitego i bolesnego krwawienia dzien pozniej. Dzis powtorzyłam test i rowniez wyszedl negatywny, czy jest to wiarygodne?

Gość gość
Dodam jeszcze, że spojrzałam na dzisiejszy test po parunastu godzinach i miałam wrażenie, że pojawiła się tam mega cieniutka, blada linia ale mogło się też po prostu odznaczać miejsce gdzie miałaby się pojawić druga linia. Czy jest to w ogóle możliwe zajść w ciążę stosując tabletki i nie mając wytrysku w środku?

Gość gość
I czy po takim czasie 2 kwietnia zbliżenie, do dziś 18 kwietnia test byłby już wiarygodny?

Gość gość
Od 5 lat bierzesz tabletki jeszcze prezerwatywa ? Po co się trujesz tabletkami ! w ciąży na 100% nie jesteś !!!

Gość gość
Hahahahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahahahhahahaahahhahahahhahahahahaahahahahhahahahahaahahahahhahaahahhahaahahahahahahhaahahahahahahahahahahahhaahahahahhahahahahahahahhaahahhahahahaahahahhahahahahahahaahhahaahahahhahaahahaha nie wiem ile masz lat ale pytanie na poziomie podstawówki i to od 1 do 3

Gość gość
W tym roku mam 20 lat i pewne zaburzenia wyolbrzymiajace problemy, dziękuję za wstępną ocenę.