Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów którzy zaliczyli i olali

Polecane posty

Gość gość

Czy nie myślicie o tej dziewczynie, która mogła coś do was poczuć głębszego? Czy nie macie jakiś wyrzutów? I czy zależy wam aby zachowała o was w marę poprawne wspomnienia ( bo o miłych raczej nie ma mowy ) czy wam to zupełnie zwisa bo myślicie tylko o sobie?

Gość gość
To zależy ile znam tę dziewczynę, jeśli krótko to wybacz, ale nie wierzę w te jej niby głębsze uczucia, bo co głębszego można czuć do prawie obcej osoby? Co najwyżej fascynację. Ale swoją drogą nigdy nie olałem kobiety po jak to ujęłaś "zaliczeniu" bo nie mam zwyczaju zaliczać, na ogół albo kończyło się to próbą zbudowania związku, albo kończyło się na przyjaźni.

Gość gość
Ale czy ta próba zbudowania związku opierała się także na seksie?

Gość gość
Ja tam mam teorię, że można się zakochać w drugiej osobie nawet po kilku spotkaniach.

Gość gość
Im bardziej olewalem tym bardziej leciały na mnie mysle ze każda następna myślała ze mnie zdobedzie. Tak to jest.

Gość gość
Seks jest częścią związku i relacji damsko-męskich, po to również ludzie łączą się ze sobą w pary. Seks zbliża do siebie ludzi, sprawia że sobie ufają i buduj***ardzo bliską więź emocjonalną. A co do zakochania... zakochać się owszem można, ale to głownie domena kobiet, faceci potrzebują więcej czasu i kiedy już coś poczują, to raczej nie jest to zakochanie, a prawdziwe uczucie.

Gość gość
Seks zbliża w niektórych przypadkach ludzi, ale równie często oddala. patrz tytuł tematu.

Gość gość
Jak ktoś myśli tylko o zaliczeniu to nie oddala, bo nie można oddalić czegoś czego nie było, tu chodziło wyłącznie o seks i nic więcej.

Gość gość
Dziewczyna mogła poczuć cos w danej chwili chłopak tez. To jest w naszych mozgach byc zaplodniona i zaplodnic wtedy jest najlepsza chemia i wszystko dzieje sie szybko potem to jest jakies poczucie zobowiązanie miłość itd ale kto przeżył prawdziwy dziki seks ten wie ze drugi raz z ta sama osoba nie da sie tego powtórzyć

Gość gość
Nie mam wyrzutów sumienia. Kobieta jest łatwa to daje się zaliczyć tyle w temacie a takiej kobiety żaden normalny mężczyzna czy taki pukacz czy porządny prawiczek nie chce takiej co daje od tak na partnerkę.

Gość gość
gość dziś Ciekawe , która normalna porządna dziewczyna Cie zechce roohaczu ;)

Gość gość
Odpowiadając na pytanie. Takiej normalnej to bym tak nie wykorzystał ale jak jakaś przemadrzala feministka to nawet nie mam wyrzutów sumienia.

Niemam wyrzutow sumienia. Tu gdzie mieszkam laski dają d**y a na drugi dzień traktują jak by cie nieznały także.. Jest jak jest.

Gość a ja poznalam
w kim się zauroczyłam prawie momentalnie. Wydawało mi się, że jesteśmy dla siebie idealni, miałam wrażenie, że znamy się od lat. Coś niesamowitego. W końcu poszliśmy do łóżka. Spędziliśmy tam dwa dni. Wychodząc ucałował mnie, przytulił i powiedział, że jest szczęśliwy. Potem przestał odbierać telefony. KONIEC.

Gość gość
Zaliczyc i olać można wtedy gdy laska sama na pierwszej czy drugiej randce sciąga majtki.To nawet nie jest olanie tylko jednorazowa przygoda ponieważ facet dostaje wyrazny sygnał ,ze owa dziewczyna chce tylko sexu(żadna normalna dziewczyna nie sypia z nikim na pierwszej randce) Natomiast jesli tych spotkan troche jest i nagle facet znika to nie jest olańie tylko rezygnacja z czegoś co nam jednak nie odpowiadało. Mówiąc dokładniej: facet spotykał sie bo byślał ,że coś z tego byc może jednak po czasie wyszło coś co mu nie odpowiadało w danej dziewczynie i odszedł. I miał do tego prawo! A to ,że dziewczyna sie zakochała czy tam miała jakies uczucia? No i co z tego? To nie oznacza ,że trzeba z nia zostac wbrew własnej woli. Zresztą czy Wy byscie były z kims tylko dlatego ,że on coś do was czuje? Moim zdaniem nie

Gość gość
gość dziś Tylko dlaczego w takim razie nie zrezygnuje wcześniej , przed seksem ? Jeżeli dziewczyna nie odpowiadała to po co poszedł z nią do łóżka ?

Gość gość
Bo np. do czasu sexu wszystko odpowiadało. A np. sam sex byl cienki albo dziewczyna nie tak atrakcyjna jak sie wydawało w ubraniu. A jest jeszcze mozliwosc ,że niektórzy faceci ida do łóżka nawet z taką która mu sie nie podoba.Byle tylko sobie ulzyć.

Gość gość
Ja mam mieć wyrzuty sumienia? Przecież jak ona mi dała po 2 spotkaniach to innemu też da, a może jemu da po pierwszym? G****o warta taka dziewczyna...

Gość gość
A jest jeszcze mozliwosc ,że niektórzy faceci ida do łóżka nawet z taką która mu sie nie podoba.Byle tylko sobie ulzyć. x no tak ale wtedy mamy do czynienia z roohaczem pospolitym a nie normalnym facetem.

Gość gość
Ja mam mieć wyrzuty sumienia? Przecież jak ona mi dała po 2 spotkaniach to innemu też da, a może jemu da po pierwszym? G****o warta taka dziewczyna... x Ten co bierze byle co na pierwszym czy drugim spotkaniu tez jest goowno wart :)

Gość gość
Nie co co to znaczy zaliczyć. Bo jeżeli tak na to spojrzeć, to ja zaliczyłem dziewczynę, a ona mnie. W łóżku było jej super, więc chyba nawet ona bardziej mnie.

Dokładnie, dziewczyny czesto nas zaliczają a potem udają ze nas nieznają Takie *****czki ale nie ma co narzekać :)

Gość gość
A ja powiem tak, na *******.czy zasługuję dz....wka a na prawiczka zasługuję dziewica a z jakiej racji taki **********cz ,co wszystko ***** i ledwo mu sie skorka na penisie trzyma, ma zasługiwać na spokojna dziewice i wsadzić jej zarażonego fiuta po d****ach ,jak sama czysta była?