Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy osoba o rozmiarze M to dla was jest grubas?

Polecane posty

Gość gość

Sama mam S, ale kto wie jak bedzie kiedys ;) Pisze bo czytałam tutaj w temacie o "grubasach" jak pisala ktoras ze jej zdaniem tylko rozmiar S lub XS to ladna kobieta i niegruba. jestesce chyba niepoważne...

Gość gość
Ja noszę s\m teraz w ciąży (8miesiac) L i też usłyszałam tu że jestem grubasem, komedia :D na kafe siedzą sfrustrowane kobiety które muszą się dowartościować więc krytykują wszystko i wszystkich :)

Gość Fistula69
Nie jestem zdesperowana. Po prostu ludzie powyżej S to głupie grubasy. Nie pozdrawiam.

Gość gość
11:38 nie widzisz , ze z racji ciąży to cię nie dotyczy? M to nie grubas, ale jesli jest niska to juz zaczyna byc pulpetem

Gość gość
Z racji ciąży też co po niektóre (te co nigdy w ciąży nie były albo mają tego farta że co by nie zjadły to tylko im w brfzuch ciążowy idzie) ujadają, że któraśtam skoro przytyła w ciąży (nie mowie ze 20 kg ale mniej) to zaraz ze gruba locha i sie opycha

Gość gość
11:42 to chyba jakaś płaska trzynastka z gimnazjum bo zdrowy na umyśle człowiek by czegoś takiego nie powiedział...żr rozmiar M to grubas. nie mowie o wzroście 150 ale jak ma ktos 170 to nie widze zeby rozmiar M oznaczał grubaske

Gość gość
Nie rozumiem przeżywania, że ma się rozmiar s, m, l. Ja czasem kupuję ciuch na xs, czasem s, czasem m, l też się zdarza. To przecież zależy od firmy, kroju ubrania, naszych preferencji. Jedna woli ubierać się w obcisłe przylegające ciuchy a druga w nieco luźniejsze. Obie mogą być tej samej wagi i wzrostu a nosić 2 różne rozmiary :P

Gość gość
Macie zj****e problemy i umysły:o

Gość gość
Ja p**************.ja nosze M i w zyciu nikt mi nie powiedzial,ze jestem grubasem. Jestem wysoka,zgrabna kobieta i jakos mam meza i faceci ogladaja sie za mna na ulicy. Wymyslasz tematy z doopy i chyba jednak masz kompleksy,ze musisz w ten sposob upewniac sie czy Jestes atrakcyjna.

Gość gość
Jak nudnym trzeba byc zeby sie ekscytowac rozmiarem ciuchow obcych osob.

Gość gość
12:06 tak,żebyś wiedziała że mam kompleksy, miałam rozmiar S a teraz mam M i uwazam sie za tłuściocha.

Gość gość
To chyba zależy od wzrostu. Sama mam 177 cm i w rozmiar s nigdy nie wejdę, ale osoba o wzroście 150 cm przy mojej sylwetce już spokojnie. Są też rzeczy, zupełnie nie związane z tuszą, które tez mają na to wpływ np. szerokość bioder czy wielkość biustu.