Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6 letnie dziecko nie potrafi jezdzić na rowerze

Polecane posty

Gość gość

Bo Matka go nie nauczyła mówiąć że nie będzie za nim biegać.

Gość gość
Znam osobę, która ma 24 lata i nie potrafi jeździć, więc to dla mnie żaden szok.

Gość gość
No i co z tego?Moje dziecko nauczyło się samo chociaż ja matka panikara wolałabym żeby jeździli do pełnoletności na 4 kółkach.Miala wtedy 5 lat.Chrzesniak nauczył się jak miał 8.Co za różnica kiedy zacznie jeździć.Dziecko jak jest gotowe nie bedzie słuchać mamy nauczy się samo.

Gość gość
Dziecko nauczy się samo w wieku 8 lat

Gość gość
moj tez sie nauczyl jak juz prawie 7 skonczyl...ale nie wiedzialam ze czyni mnie to zlym rodzicem. Coz gorszy sort Polakow :(

Gość gość
a ja wam powiem że nie umiałam jeździć bo nie było osoby która by mnie chciała zachęcić i wdrożyć. Przykro mi było patrzeć przez okno gdy byłam mała jak mój wujek uczył swoje dzieci jeździć, mój ocjiec miał mnie w d...pie a jego brak zainteresowania moją osobą odbja się szerokim echem w mojej psychice teraz w dorosłości. Matka miała nerwicę i interesowała się ciągłym patologicznym sprzątaniem i gotowaniem, a ojciec miał mnie w d..pie, kochał chyba tylko upragnionego synusia. A na zewnątrz niby książkowa rodzinka. Jeździć na rowerze nauczyłam się późno, miałam chyba...ze 20 lat . zawzięłam się i przełamałam opory