Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on to bardzo przeżyje?

Polecane posty

Gość gość

Przez 2 miesiące pisałam z pewnym chłopakiem, w końcu spotkaliśmy się. Poszliśmy do kina. On gładził moją rękę podczas seansu, potem poszliśmy na spacer do parku trzymając się za ręce, na koniec pocałowałam go w policzek, a on mnie przytulił. Chyba jest zainteresowany, choć nie mam pewności, bo jest nieśmiały. Problem w tym, że on mi się jednak nie podoba. Jak mu to ładnie powiedzieć? Nie chcę go zranić za bardzo. Myślicie, że będzie miał mi za złe?

Gość gość
Czym wcześniej mu to powiesz tym lepiej,ale jak mu zależy to nie ma opcji,żeby go nie zabolało. No trudno,tak bywa. Nie zmusisz sie do uczuć.

Gość gość
A czy swoim zachowaniem (trzymanie się za ręce, pocałunki) narobiłam mu nadzieję, czy to jeszcze nic takiego?

no napewno narobiłaś mu nadzieje. Miałem niemal identyczną sytuacja w gimnazjum. Wiem że jeszcze gówniarzami byliśmy ale uczucia były jak najbardziej prawdziwe. Spotkałem się z koleżanką, chodziliśmy po parku, patrzyliśmy sobie w oczy, na koniec przytuliliśmy się, i w chwili słabości ją pocałowałem, odprowadziłem do domu. Potem stwierdziłem że jednak mi się nie podoba i ją olałem, tzn odpisywałem jak ona coś do mnie pisała ale sam już nie zaczynałem rozmowy. Ponoć płakała i przeżywała, no ale to pierwsze złamane serce to wiadomo jak to jest

Gość gość
co ma we łbie taka kretynka która sie całuje z chłopakiem który jej sie nie podoba? Ktoś potrafi to wytłumaczyć?

Gość gość
Cmoknęłam go w policzek. Bo choć mi się nie podoba, to polubiłam go i zrobiłam to z sympatii oraz jako podziękowanie za miłą mimo wszystko randkę.

Gość gość
A ty znowu zakladasz temat? Jak ci tak na nim zalezy to sie do niego odezwij...

Gość gość
Co znowu? Pierwszy raz zakładam.

Gość gość
Im szybciej mu powiesz, to będzie lepiej. Nie ciągnij czegoś czego nie chcesz.

Gość gość
Ja wiem. Tylko czy on może być zły na mnie? Boję się jego reakcji.

Gość gość
Nie przesadzaj,nie ty to inna.