Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ważne pytanie do kobiet. Błagam, pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Ile razy oszukał Was mężczyzna i ile razy dałyście szansę. Ja już nie wiem co robić - rozeszliśmy się w styczniu, bo złamał daną mi obietnicę, że już nigdy nie zrobi mnie w balona. Teraz usiłuje nawiązać kontakt, tylko że...miał na to 4 lata, by było dobrze. Nie chcę zastanawiać się każdego dnia, czy teraz mówi prawdę, a może kłamie:(((

Gość gość
Ja się nie zadaję z takimi, którzy mnie oszukują. Zbyt się szanuję. Poza tym miarą tego jaka jesteś, jest to z kim się zadajesz. Jeśli w Twoim otoczeniu są tacy ludzie, to znaczy, że Ty też zbyt wiele sobą nie reprezentujesz.

Gość gość
W jakim sensie zrobil w balona? Jeżeli chlopak sobie zartuje, to nic zlego takie psoty.

Gość gość
To bardzo ważne rzeczy - ma zobowiązania kredytowe, a rzuca sobie pracę z dnia na dzień. Mówił, że jest chory, itp., ja mu się nie narzucałam, żeby wyzdrowiał, a wcale tej choroby nie było, byle nie pójść do pracy. Uznał, że powiedzenie prawdy mijało się z celem, bo i tak bym się wkurzyła:(((

Gość gośćtusinka
ja mam takie zasady które czasem łamię i te których sie trzymam ,moją żelazną zasadą jest nie zadawać sie z ludźmi którzy mnie wiele razy oszukali i którzy nie mają w swoim słowniku zwrotu PRZEPRASZAM,WYBACZ

Gość gość
twój facet jest nieodpowiedzialny,mało że nieuczciwy to do tego bez wyobraźni,dałabym szanse gdyby ktoś żałował i starał sie,zrozumiał swoje błędy ale ten twój zachowuje sie jak gówniarz niedojrzały

Gość gość
a do tego leser który ma kredyty a nie chce mu sie robić ,masakra,sama jestem uczciwa i pracowita dlatego szukałabym podobnego faceta a takiemu dałabym kopa

Gość gość
Przeprosić przepraszał, owszem, tylko że to działa na miesiąc, nawet czasem mniej. To błaganie o przebaczenie ma jakiś sens? W dodatku sama wyszukałam mu ofertę pracy:(

Gość gość
Następna samerytanka. Gościu z kredytami ma wszystko gdzieś a ty mu roboty szukasz...... Boże gdzie twój honor. Olej gościa bo pójdziesz z nim na dno

Gość gość
Ja bardzo liczyłam na zmianę z jego strony, ale ile można czekać? Nie odzywam się, nie odpisuję na maile, smsy, itp. Może i wychodzę na wstrętną, ale ja tak dłużej nie mogę:((