Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facet tak sie zachowuje?

Polecane posty

Gość gość

Mam w pracy kolegę, który normalnie rozmawia z innymi osobami ,kobietami i nie jest przy tym w ogole niesmiały, a do jakoś sam z siebie nie potrafi zagadać. Patrzy na mnie jak się widzimy, uśmiecha się. Kilka razy razy zdarzyło mi się go speszyć, może jestem troche za bezpośrednia i nie wiedział co ma powiedzieć. Czasem jak juz zagada to pyta o bezsensu rzecz, ktora nie ma wielkiego znaczenia. Postanowiłam wziac go na dystans i sama nie zagadywać na żadne tematy i zauważyłam, że sam nie potrafi zagadać, obserwuje mnie tylko tak jakby wyczuł ten dystans. Co o takim zachowaniu mam mysleć??

Gość maczu piczu
A dlaczego niby cie jego zachowanie tak intryguje bo nie rozumiem? Jest jaki jest - moze po prostu nie jest zainteresowany toba jako adwersarzem :)

Gość gość
Dlatego, że widze jego spojrzenie, ktróre nie daje mi spokoju.... dlatego mnie to intryguje....

Gość maczu piczu
No to sie po prostu na niego nie patrz :) Jesli za jego spojrzeniami nic sie dalej nie dzieje i nie rozwija, to sa one widac bez zadnego zanczenia. Jesli potrafi rozmawiac z innymi to widac potrafi. Jesli z toba nie rozmawia to widac nie chce. Czy to takie trudne do zrozumienia? Tak, jesli tak jak ty dodaje sie do faktow kupe iluzji.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on naprawdę mysli, o czym swiadczy jego zachowanie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
maczu piczu dziś No to sie po prostu na niego nie patrz usmiech.gif Jesli za jego spojrzeniami nic sie dalej nie dzieje i nie rozwija, to sa one widac bez zadnego zanczenia. Jesli potrafi rozmawiac z innymi to widac potrafi. Jesli z toba nie rozmawia to widac nie chce. Czy to takie trudne do zrozumienia? Tak, jesli tak jak ty dodaje sie do faktow kupe iluzji. xxx 100% racji. ja też miałam dość sporo takich sytuacji - ubzdurałam sobie, że coś chcą tylko się wstydzą. szybko okazało się, że się myliłam. ZROZUM KOBIETO, ŻE JAK FACET CHCE, TO ZAGADA, ZROBI WSZYSTKO BY NAWIĄZAĆ KONTAKT. nie wyobrażaj sobie więcej, niż jest, bo się rozczarujesz.