Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poród bez szwów a seks

Polecane posty

Gość gość
Sraczkę to Ty masz w odbycie, dziecko :) też jest ciasny? :) po kupce pewnie kegla ćwiczysz, żeby wrócił do ciasności hahahaha

Gość gość
No zazdrościcie, zazdrościcie bo plujecie się jak głupie:D nie zaden pan i wladca tylko kochający i pożądający swojej żony mąż. Ja wiem, ze dla was napalony na was mąż to obce pojęcie:D:D:D:D:D

Gość gość
gość dziś Macie kratery i taka jest prawda. ja po cc jestem ciasniutka jak dziewica cool.gif x może ty po prostu dziewicą jesteś? ;)

Gość gość
Idź się puszczać, zrób użytek ze swojej ciasnej, bo jeszcze Twój napalony mąż dorwie ciaśniejszą. Jak ktoś ma męża z porządnym sprzętem, to się o ciasność martwić nie musi jak Ty ;)

Gość gość
Oszukujcie sie dalej:D Mój mąż nikogo nie szuka ani ja sie nie puszczam, bo dla mnie tylko on, a dla niego tylko ja. Przykro mi, ze wasi szukaja ciaśniejszych na boku :D

Gość gość
Ty akurat wiesz, co której mąż robi wróżko Semiro... :D powtarzasz się, Twoje c****o to sens Twojego żałosnego bytu.

Gość gość
Niby takie ciasne jesteście po tym SN a pianę z pyska toczyć jak wściekłe sooki

Gość gość
Jeju dziewczyny ja tylko zapytałam o wasze doświadczenia... A nie założyłam tematu po to żeby jakaś g****oburza się tu rozpoczęła. Myślałam że wypowie się ktoś kto nie był nacinany ani nie popękał. Takie przypadki mnie interesują